Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 19°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

25.000 form dolduruldu yalanını uyduran medya şimdide umut mu dağıtıyor?

25.000 form dolduruldu yalanını uyduran medya şimdide umut mu dağıtıyor?
10 Nisan 2021 13:16
520
A+
A-

ERDEMİR ULUSAL DEĞİL, ULUSLAR ARASI BİR FİRMADIR

ERDEMİR’DE İŞÇİ ALIMINDA FORM DOLDURMA SAYISINI 25.000 OLDU YALANINI YAZANLAR ŞİMDİDE KABARTMA TOZU KULLANIYOR.

Akgün Haber Erdemir Konuları Hakkındaki Habercilikte hakkı yenen işçilerin hak araması konusunda çalışır bunu tüm Ereğli bilir.

Yalandan dolandan beslenen bazı medya kurumları da kaostan beslenir çok şükür biz onlardan olmadık

Geçtiğimiz günlerde Erdemir kurumu bazı Medyacıların sallayarak yazdığı 25.000 rakamının gerçeğini açıkladı ve rakamın 6000 olduğunu beyan etti.

Okunma sayılarını da bilgisayar kurnazları sayesinde 50 kat artırıp servise sunan (biz bu işleri becerenlere sahtekarlar diyoruz ) ve herkesi yanıltan o sahtekarlara yaptıranlar gibi olmamak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

ŞEHRİMİZE GELEN VEKİLLER NE DEDİ ?

Bu vesileyle Erdemir’le ilgili özellikle söylemek istiyorum.

Artık ulusal bir firma değildir.

Şu anda dünyanın her yerinde yatırımları olan, akılcı yönetilen, iyi kar eden, nüvesi burada olan, Ereğli, Zonguldak olan uluslar arası, güzide bir şirketimizdir.

Ayriyeten önemi vardır. Yurt savunmasında, dağında tepesinde, denizinde, uzakdoğusunda ülke menfaatlerini koruyan, şehitlerimizin ve mensupları olduğu kahraman ordumuzun kurduğu bir şirkettir. Buna saygı göstermek lazım.

Bereketli bir şirkettir. Bugün yönetimde olan ve geçmişte yönetimde olanlara teşekkür ediyoruz. Her işçi alımında ki Allah Razı olsun, gerçekten Ereğli’mize Cumhurbaşkanımızın geldiğinde söylediği gibi, zaman içinde o sayıda bulunmak kaydıyla işçi alımı oluyor.

Bu işçi alımı sadece bizim işsizliğimizi gidermek de değil. Dünyayla rekabet ediyor, ülkemizin hem tanıtımında, hem ticaretinde katkısı olan büyük bir şirket. Değeri de mensuplarından kaynaklanıyor. Akılcı yönetimiyle kendi kadrolarını verimli hale getirip, dünyada rekabet edebilecek seviyeye getirebilmek için bu işçi alımını yapıyor.

Burada kimin adının ne olduğu değil, oraya hem yarayacak, hem de buradaki işsizliğimizin giderilmesinde katkı olacak, gençlerimizin geleceğe emin bakmasını sağlayacak bir istihdam edilmedir. Yöremizin insanları olacak. TTK’ya alırız speküle ederler, buraya alırsınız speküle ederler. Bu her dönemde böyle olmuştur. Önemli olan işsizliğimizin giderilmesidir.

Orada beşyüz tane, bin tane istihdam edilirse, diğer arkadaşlarımız da özel sektörde istihdam edilecektir.Zonguldak topyekün bir faaliyet içindedir. Eksik nedir, veya muhalefetin kullandığı nedir? Biz belki bunları yeteri kadar, 19 yıldır iktidar olduğumuz için. Ağzı olan konuşuyor.

Biz yaparız, konuşmayız. Onun için bu insanlarımızın istifadesine sunulduğunda bunları görmüş oluyorlar. Eksiklik diye addedilirse, on metre asfalt yapılıp, üstünde ateş yakılıp dans edildiğini bilirim ben. Biz artık sayısını unuttuk.

Televizyon ekranları üzerinden gitmeden açar hale geldik. Çünkü bunlara yetişmek mümkün değil. Türkiye o hale gelmiş. Bunları görmek lazım.Onun için hiçbir vehme kapılmadan Türkiye gelişmesine devam ediyor, Zonguldak gelişmesine devam ediyor. Yeter ki samimiyetimiz ve birliğimizi devam ettirip, o bu demeden, kardeşlik içinde, AK Parti ailesi olarak çalışmalarımızı devam ettirelim. Zonguldak’a her kimin bir zerre kadar katkısı varsa minnet borcumuz var.

”OYPA ÇALIŞANLARI DA KADROYA ALINACAK MI?

Türkmen, Erdemir’de yeni işe alma sürecinde OYPA çalışanlarına fırsat tanınması hususunda bir girişiminiz oldu mu sorusu üzerine Erdemir’in nihayetinde özel bir şirket olduğunu ve istihdam kriterlerini kendisinin belirlediğini belirterek, “Bununla birlikte biz yöneticilerle yaptığımız görüşmelerde eğer imkan varsa ve belirtilen kriterlere uyuyorsa OYPA (taşeron) çalışanlarında bu süreç dahilinde kadroya geçirilmesini rica ettik.

Sayın Süleyman Bey de ‘biz bunu bir değerlendirelim’ dedi.

Bunu bilmenizi isterim” şeklinde cevap verdi.

Akgün haber bu açıklamalardan memnun oldu mu ? Gerçekte ne olması lazım ? Olur mu ? Nasıl olur ? Ne olur ?

İşte bu cevaplar bizim notlarınızla bu gece yarısı Akgün Haberde…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.