Dolar 32,5604
Euro 34,9941
Altın 2.423,19
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Neriman Posbıyık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

10 Ocak 2022 14:29 | Son Güncellenme: 10 Ocak 2022 19:36
769
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla açıklamada bulundu.

Neriman Posbıyık açıklamasında “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Bu mesleği icra eden bütün gazeteci arkadaşlarımızın ilkeli, bağımsız ve tarafsız gazetecilik yaptıklarını da yürekten biliyor, inanıyor ve hepsine güveniyorum.

Zor şartlar altında mesleklerini de icra ettiklerinin farkındayım.

Ancak bu zor günlerimizde onların fedakârlıkları ile mücadeleleriyle birçok konudan haberdar olma şansını yakalıyoruz.

Biz her zaman gazeteci arkadaşlarımızın basın dünyasının yanında olduk ve bundan sonra da olmaya da devam edeceğiz. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.