Dolar 32,5652
Euro 34,8829
Altın 2.428,16
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Tuncay Ertürk Başkan(45 BİN KİŞİLİK DEV BİR AİLEYİZ)

Tuncay Ertürk Başkan(45 BİN KİŞİLİK DEV BİR AİLEYİZ)
22 Nisan 2022 19:32
340
A+
A-

45 BİN KİŞİLİK DEV BİR AİLEYİZ

Eski adı Kdz. Ereğli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi olan Ereğli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mezunları tarafından yakın zamanda kurulan dernek arkasındaki büyük güçle çalışmalarına devam ediyor.

“Karadeniz Ereğli’nin temelinde bir Endüstri Meslek Liseli vardır” şiarı ile kent içinde önemli görevlerde olan mezunlarını bularak bir dizi ziyaret gerçekleştiren “Kdz Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Mezunları Derneği” yeni kurulmasına rağmen yakın zamanda kentte ve tüm Türkiye’de adından söz ettireceğe benziyor.

ARALARINDA KİMLER YOKKİ

Uzun yıllar binlerce mezun veren Kdz Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi kentte ve Türkiye çapında 45 bin kişilik büyük bir aileye hitap ediyor.
Aralarında siyasetçi, sanatçı, sporcudan tutun da Türkiye’nin önemli kuruluşlarında yöneticilik yapan isimler bile var.

ÖNCE ZİYARET ZAMANI

Dernek yöneticileri tarafından bu liseden mezun olmuş ve an itibari ile geldikleri konumdan dolayı önemli yerlerde bulunan mezunları ziyaret ediyorlar, onlarla eskiden olduğu gibi kaynaşıyorlar. Eski mezunlarla gelecekteki yapacakları projeler hakkında da konuşan dernek yöneticileri onların da desteğini ve fikirlerini almaktan geri kalmıyorlar.

SADECE ÖNEMLİ MEVKİLERDE OLANLAR MI?

TABİ Kİ HAYIR!

Yeni Kurulan Kdz Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi Derneği tüm üyelerini tek tek gözden geçirmeye kararlılar. Mezun olmuş ve belli bir kariyer yapmış üyelerin yanı sıra durumları sıkıntıda olan üyeleri içinde çok özel projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyorlar. 45 bin kişilik dev bir aile olmak kolay değil diyen dernek başkanı Tuncay ERTÜRK; “Derneğimizi kurduktan sonra içimizdeki heyecan daha da arttı. Dile kolay, yaklaşık 45 bine yakın mezunumuz var. Bunların içinde kariyer yapmış önemli isimler de bulunuyor. Bugün olduğu gibi ilerleyen zamanlarda da bu mezunlarımızı ziyaret edip bunlardan diğer üyelerimizin de bilgilenmesini sağlayacağız.
Bugün Kdz Ereğli Endüstri Meslek Teknik Anadolu Teknik Lisesi olarak önce Okul Müdürümüz Ömer AYDOĞAN’ı ziyaret edip fikir alışverişinde bulunduk. Akabinde eski mezunlarımızdan Kdz. Ereğli Belediye Kültür Müdürü Muhammet Ali ATEŞ’i ziyaret ettik. Belediyede yine önemli görevlerde olan Başkan Yardımcısı Tayyar MENDEŞ ile Daire müdürlerinden Oğuz CÖMERT’de eski mezunlarımızdan. Bu mezunlarımız ile ilerleyen günlerde projelerimize ortak çalışma imkanı da buluruz kanaatindeyim.
Ardından belediye Başkanımız Sn. Halil POSBIYIKI’da makamında ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgi sunduk. Belediye başkanımız derneğimize ve okulumuza her türlü katkıyı sağlayacaklarını söylediler. Bu da yeni kurulan bir dernek olarak bizi mutlu etti.


Sonrasında Başkan yardımcımız Samet AKÇA ve beraberinde yönetim kurulu üyelerimiz; Metin BALCI, Kenan DEMİRCİ, Murat ÇAYIR ve Özden ERDOĞAN ile birlikte kaymakamımız Sn. Mehmet YAPICI’yı da makamında ziyaret edip derneğimizim kuruluş amacı ve projeleri hakkında bilgiler verdik. Sağolsun kaymakamımızdan da aynı ilgi ve desteği gördük.

Projelerimiz arasında durumu sıkıntılı mezunlarımız ve hali hazırda okuyan öğrencilerimize destek olmak da var. Bunlar için çalışmalara başladık.

Bir çalışmamız da ERDEMİR ve bölgede diğer büyük fabrikalar ile olacak.

Bunu başarabilirsek bu da bir ilk olarak yeni derneğimizin başarı hanesine işlenecek.

Amacımız okulumuzdan mezun dereceye giren öğrencilerin başta Erdemir ve diğer fabrikalarda iş istihdamı sağlayıp okulumuzun ara eleman ihtiyacında on plana çıkmasını sağlamak olacak.

Böylelikle okulumuza ilginin daha da artacağına inanıyoruz.” Diyerek derneklerinin kuruluş amacını da özetlemiş oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.