Yazıcıoğlu ve Aksoy’a muhtarlardan anlamlı plaket

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu ve Almanya Ormanlılar Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Varol Aksoy’a, ilçeye bağlı Ormanlı Beldesi muhtarları tarafından Ereğli’deki köylere verdikleri desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.
Kdz. Ereğlili iş insanı İrfan Yazıcıoğlu ve Almanya Ormanlılar Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Varol Aksoy ilçeye bağlı Ormanlı Beldesi muhtarlarının Subaşı Yolu Üzeri Aydınlar Köyü mevkiinde faaliyet gösteren Midilli Park’ta düzenlediği iftar programına katıldı.
Yemeğin ardından kısa bir konuşma yapan Hasankahyalar köyü Muhtarı Fahri Demircan, Ereğli’de köylerdeki ihtiyaç sahibi insanlara ve Ramazan ayında Ormanlı Beldesindeki ihtiyaç sahibi insanlara verdiği katkılardan dolayı Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Yazıcıoğlu’na plaket taktim etti. Demircan yaptığı konuşmada; “Yazıcıoğlu Şirketler Grubuna Ereğli’deki köylerimize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Demircan’ın ardından söz alan Yazıcıoğlu ise şunları ifade etti; “Değerli muhtarlarım hepinize teşekkür ediyorum. Sizler köylerimizdeki ihtiyaç sahibi insanlarımızı daha iyi bilirsiniz. Tespitimizi sizler sayesinde yapıyoruz. Yardımlarımız her sene daha da artarak devam edecek. Her zaman emrinizdeyiz.”
A.Sofular köyü muhtarı Hilmi Seyhan ise, Almanya Ormanlılar Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Varol Aksoy’a dernek adına Ormanlı ve köylerine yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti. Seyhan konuşmasında; “Yarımız devlet dedik, yarımız millet dedik. Ne zaman, saat kaç olursa olsun telefonlarımıza bakıp bizlere yardımcı olan Varol Aksoy beye kendim ve sizlerin adına teşekkür ediyorum.” dedi.
Almanya Ormanlılar Yardımlaşma Derneği Temsilcisi Varol Aksoy ise plaketten ötürü teşekkür ederek; “Ramazan ayında olsun, Kurban bayramında olsun ihtiyaç sahibi insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Bunları da sizin vasıtanızla yapıyoruz. Yardımlarımız devam ediyor. İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. Öğrencilere de ulaşmaya çalışıyoruz.
Sağlık problemleri yaşayan ailelerimiz olabiliyor.
Bunlarla ilgili telefonlarımız 24 saat açık. Bizlere ulaşabilirsiniz. Elimizden geldiğince hizmet etmeye devam edeceğiz.