Dolar 32,4456
Euro 34,7820
Altın 2.440,03
BİST 9.939,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Amaç haber değil… Şantajla para almak…

Amaç haber değil… Şantajla para almak…
4 Mayıs 2022 01:00 | Son Güncellenme: 4 Mayıs 2022 01:35
589
A+
A-

Amaç haber değil… Şantajla para almak…

Ereğli’de bir grup gazeteci, aslı astarı olmayan yayınlar ile para almanın derdine düştü.

Ereğli’de yayında olan bir grup gazeteci, kulaktan dolma bilgilerle Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canan Ayan hakkında haberler yapmaya başladı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüten Canan Ayan’ın müdür yardımcısı ile yaşadığı tartışma sonrasında tuttuğu tutanak İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne gönderilmiş, gönderilen tutanak ilçe Kaymakamı Mehmet Yapıcı’ya havale edildikten sonra, kaymakamın inisiyatifi ile Müdürüne saldırdığı iddia edilen müdür yardımcısı başka bir okula gönderildi.

SORUŞTURMA AÇILDI AMA!…

Yaşanan bu olayın ardından hepsi aynı kefede bulunan GÜRUH gazeteciler yaşanan olayı anlayıp dinlemeden kendi kafalarına göre yorumlayarak Canan Ayan hakkında soruşturma istediklerini yazmış.

Araştırmadan.

Ne olduğunu anlamadan.

Bilmeden ,sadece GEL GEL yapmak için  tezgahanelerinde hazırladıkları haberin gerçeğini biz yapalım  da onlarda gerçeği öğrensin…

Canan Ayan açılan soruşturmayı bizzat kendisi istemiş ve müfettişin gelmesini istemiştir.

Bazı gazeteciler birilerinin gazı ile para koparabileceklerini zannederek bazı  okul Müdürlerini aramış.

Şimdi onlara söyleyelim.

1.  Bir kısım medya organı tarafından aslı astarı olmayan haberlerin altına kendileri yazdıkları yorumlarla prim yapmak, para almak gazetecilik şerefine yakışmaz.

2.  İnsanların özel hayatlarında olmayan yalanları yorum diye yazarak, basın meslek kurallarını çiğneyerek mesleğin adını kirletmek yakışmaz.

2. İnsanların olmayan iddialarla şerefi ve haysiyeti ile oynamak gerçek gazeteciye yakışmaz.

Eğer bu eylemler ve haberler devam ederse ikinci haberde bu olmayan olaylarda kimden ne istendiğini açık açık yazacağız.

  1. DELİKANLI ARIYORUZ !!! YUKARI AŞAĞI, BAŞ ,İSKELE FARKETMEZ HEPİNİZE HODRİ MEYDAN SANTAJCILAR…
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.