Dolar 32,4126
Euro 34,8222
Altın 2.432,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C
Cum 17°C
27 Eylül 2023 09:31
401
A+
A-

Yazıcıoğlu Butik, sezona iddialı girdi

Karadeniz Ereğli’de hizmet veren ‘Kadın Giyimin Öncüsü’ Yazıcıoğlu Butik, Sonbahar-Kış sezonunu açtı.

#Yazıcıoğlu Butik #Karadeniz Ereğli

 

 

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde hizmet veren ‘Kadın Giyimin Öncüsü’ Yazıcıoğlu Butik, Sonbahar-Kış sezonunu açtı. Her geçen gün kendini yenileyen, çeşitlerini artıran ve bünyesine birbirinden ünlü markaları dahil eden Yazıcıoğlu Butik, her sezona olduğu gibi bu sezona da iddialı bir giriş yaptı.

 

NOCTURNE, HUKKA, MASCARA, VENÖVE, UNIQUE, İNVEE, HİLAL OĞUZKAN ve SENNA gibi kadınlara hitap eden birçok ünlü markayı bünyesinde bulunduran Yazıcıoğlu Butik, Sonbahar-Kış sezonunda da yine kadınların gözde mekânı olacak.

 

 

Yeni sezona ilişkin açıklamada bulunan Yazıcıoğlu Butik işletmecisi Büşra Yazıcıoğlu, bölgedeki kadınların favorisi olan Yazıcıoğlu Butik’in yeni sezona bomba gibi girdiğini söyledi.

 

Büşra Yazıcıoğlu; “Yazıcıoğlu Butik olarak, İlkbahar-Yaz sezonunun ardından Sonbahar-Kış sezonu için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Her zaman olduğu gibi, kadınlarımız birbirinden ünlü markaların kaliteli ürünlerini mağazamızda bulabilecekler. Geniş ürün yelpazesine sahip mağazamızda, çeşitli ürünlerde sezon boyu kampanyalarımız olacak. Değerli halkımızı, ürünlerimizi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak üzere Müftü Mahallesi Yüzbaşı İzzet Dura Sokak No:34/A Karadeniz Ereğli adresinde bulunan Yazıcıoğlu Butik Mağazamıza çay, kahve içmeye bekliyoruz” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.