Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Herkes Suçu Birbirinin Üzerine Attı

Herkes Suçu Birbirinin Üzerine Attı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanıklar, birbirlerini suçladı

 

Sanıklar, birbirlerini suçladı

Zonguldak’ta, 32 sanıklı “suç örgütü” davasında ara karar verildi. 4 sanığın tahliyesine, 12 sanığın da tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

#Sanık #Zonguldak #Mahkeme

Sanıklar, birbirlerini suçladı

Zonguldak’ta, 17’si tutuklu 32 sanıklı “suç örgütü” davasında ara karar verildi. 4 sanığın tahliyesine, 12 sanığın da tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

 

Zonguldak 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, bazı sanıklar SEGBİS ile katıldı. Diğer tanıklar ve bazı taraf avukatları dinlendi.

Ailevi sıkıntılar yaşadığını iddia ettiği S.K.’nin yanına gittiğini, aracında bir süre oturduklarını ve araçtan ayrıldıktan sonra polisin kendisini durdurduğunu anlatan tanık Z.Y.; “Polislerin durdurması üzerine, üzerimden çıkan uyuşturucu maddeyi S.K’den aldım. Arıtma tesisinin orada S.K.’nin aracında onunla birlikte 15-20 dakika oturdum. Kullanmak amacıyla kendisinden uyuşturucu madde aldım” dedi. Bu sırada söz alan S.K. ise uyuşturucuyu kendisinin vermediğini, hatta Z.Y.’den aldığını söyledi. Bunun üzerine Z.Y., “Sanık suçlamadan kurtulmak istiyor” dedi.

 

Z.Y., üzerinden çıkan metamfetaminin sorulması üzerine, “Ben yoldan geçerken yerde folyoya sarılı halde gördüm. Merak edip aldım” diye ifade etti. Heyetin ‘Her gördüğünü alır mısın?’ şeklindeki sorusuna ise Z.Y., “Çok farklı paketlenmişti. Akaryakıt istasyonlarının karşısında tırın ön lastik kısmında buldum” dedi.

 

Duruşmada 23 tanık dinlendi. Ara karar öncesi savunması alınan E.İ., “Ben örgüt kurmadım. Uyuşturucu ticareti yapmadım. H.P. ve S.S.’nin elinde uyuşturucu varsa mahkemeye teslim etsinler” dedi.

Sanıklar, birbirlerini suçladı

Zonguldak’ta, 32 sanıklı “suç örgütü” davasında ara karar verildi. 4 sanığın tahliyesine, 12 sanığın da tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Mahkeme ise 29 Şubat tarihine ertelendi.

Herkes Suçu Birbirinin Üzerine Attı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!