Dolar 32,5571
Euro 34,8464
Altın 2.430,59
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

6 Karşılaşmadan Galip Ayrıldılar Yemekte Bir Araya Geldiler

4 Ocak 2022 20:35
744
A+
A-

2021-2022 Türkiye Masterler Veteranlar Futbol Liginde mücadele eden ve oynadığı 6 karşılaşmadan galip ayrılan Ereğli Zafer Men Masterler takımı yemekte bir araya geldi.

Düzenlene yemeğe Ereğli Zafer Men Masterler takımı başkanı Turgut Tanyıldız, takım kaptanı Murat Sesli, Takım antrenörü Süleyman Sırrı Çimşir, Genel Koordinatör Murat Üçpınar, Takım sorumlusu Aytaç Demircioğlu ve futbolcular katıldı.

Yemek öncesinde konuşan takım oyuncularından Sertan Kuzu, güzel bir birlik ve beraberliğin yakalandığını ve takım olarak iyi yolda olduklarını ifade etti.Takım Sorumlusu aytaç Demircioğlu “Bugüne kadar oynadığımız futbol ve ortaya koyduğumuz oyun ile futbolun renginin olmadığını gösterdiğimizi düşünüyorum.

Birlik ve beraberlik içinde süren bu ortamı bozmamak için mücadele ediyoruz. Biz bu takım ile Ereğli’mizi temsil ediyoruz” dedi.Takımın Genel Koordinatörü Murat Üçpınar konuşmasında “Zafer Men Masterler olarak bu sene iddialı bir takım kurduk. Takımımız çok iddialı. Çok iyi bir ortamımız var. Hedefimiz yine şampiyonluk. Amacımız rahmetlinin adını en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Takım Kaptanı Murat sesli konuşmasında “Batı Karadeniz Veteranlar liginde şu anda lideriz. Takımımız çok başarılı futbolculardan kurulu.

10 maçlık ilk yarı periyodundan altı da altı yaptık. En güçlü rakibimiz yendik. 6 puan fark attık. Batı Karadeniz liginden lider olarak çıkarak Türkiye şampiyonasına katılacağız” dedi. Takımın başkanı Turgut Tanyıldız’da konuşmasında takımda oynayan tüm futbolcuların başarısını kutladığını ve sonuna kadar yanlarında olduğunu ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.