Dolar 32,4912
Euro 34,9174
Altın 2.437,15
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Afacan Çiçek Evi Şimdiden Hazır

Afacan Çiçek Evi Şimdiden Hazır
8 Mayıs 2021 13:02 | Son Güncellenme: 8 Mayıs 2021 13:03
395
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, çiçek satış iş yerleri, Anneler Günü hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdiler.

Yalı Caddesindeki Afacan Çiçek Ortağı Suat Buzoğlu, yaptığı açıklamada, Koronavirüs (Coved-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında, çiçek temininde zorluk yaşadıklarını söyledi.

Buzoğlu, yarın (9) Mayıs) kutlanacak olan Anneler Günü hazırlıklarını ‘mümkün olduğunca’ tamamlamaya çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:“Biraz zor da olsa çiçeklerimizi getirttirdik, annelerimize hediye edilecek şekilde hazırladık. Güzel ve değişik aranjmanlarımız var. Cam ve saksı içerisinde bitkilerimiz var. Bu şekilde tamamladığımız hazırlarımızla annelerimize en güzel hizmeti yapmaya çalışıyoruz.

Covid-19 pandemisi dolayısıyla sevkiyattan dolayı sıkıntılarımız da oluyor. Biraz yoğunluk yaşıyoruz. O nedenle Pazar günü göndermemiz gereken siparişleri bugünden de gönderebiliyoruz.

Siparişleri telefon ve internet üzerinden taleplerle alabiliyoruz. İsteyen vatandaşlar, Anneler Günü dolayısıyla sağlanan imkanlar kapsamında, gün içinde saat 10.00-17.00 arasında da mekanlarımıza gelerek çiçeklerini alabiliyorlar.”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.