Dolar 32,5921
Euro 34,8652
Altın 2.502,81
BİST 9.684,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Ak Parti Eksik Suç Duyurusu Yapmadı Mı ..?

Ak Parti Eksik Suç Duyurusu Yapmadı Mı ..?
26 Ocak 2022 10:04 | Son Güncellenme: 26 Ocak 2022 10:31
526
A+
A-

ÖNEMLİ OLAN BİZİM DÜŞÜNCELERİMİZİN KARŞISINDAKİ KİŞİLERİ DEĞİL ,İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ ŞİKAYET ETMEK !!

Ak Parti İl ve Merkez İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a hakaretlerde bulunan Sedef Kabaş, Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu için Zonguldak Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunmustu.

İyi mi yaptı ?

Evet iyi yaptı .

Bizde bu suç duyurusu haberini paylaşırken haber başlığını “Ak Parti Eksik Suç Duyurusu Yaptı ” diye verdik ama elimizde olmayan bazı sebeplerinden dolayı açıklamasını yapamadık .

MALESEF SİTEMİZİ HACKLEDİLER

Akgün Haber Sitemizi muntazaman hackeleme gayretinde olan bazı şerefli aile çocuğu ve kuklaları dün malesef Akgün Haber sitemizde yayın hakkımızı kanunsuzca engellediler.

Kanun dışı uygulamalar ile Alexa puan sıralamasında kendilerini üst seviye okuma oranlarına çıkarıp sonrasında övünen bu narsist numaratör canbazları ve mesleğin soysuzları malesef her yerde var .

Neyse biz asıl merak edilen konumuza dönelim:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN GÖZÜNE GİRMEK İCİN YAPTILAR.

Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Ve Merkez İlçe Teşkilatı geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanımıza hakaret eden bizim içimizde ve güvendiğimiz insanlar kategorisinde zaten olmayan ve olmayacak kişiler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuşlar.

İÇİMİZDEKİ HAİNLER YADA AHLAKSIZLAR

Peki İçimizdeki Hainleri Ak Parti Genel Merkezine Yada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beye raporlama yaptınız mı Sayın Zeki Başkanım ?

Mesela ;

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ve Bakan Nebati bey Hakkında Sabahtan Akşama Medyalarında iddia ve iftiraya dayalı tahrik edici yazılar yazan medyacılarla el ele olan ve onlarla süt çay içip resim çektirip sosyal medya hesaplarından paylaşan seçilmişleri Ak Parti Genel Merkezine bildirdiniz mi ?

Cumhurbaşkanımıza ve Bakan Nebati Beye hakaret edip iftira atan gazetecileri makamlarına kabul edip sonrasında arka odaya alıp para veren Belediye Başkanlarını genel merkeze yada Cumhurbaşkanımıza rapor ettiniz mi ?

Yada partimizin Belediye Başkanı hakkında gizliden beslediği gazeteci kimlikli santajcılara tiyo verip yok sekreter yok avanta işlerini yazdıran teşkilat içindeki hainlerin size gelen yada bildiğiniz isimleri raporladınız mı ?

Bir önceki İlçe Başkanı Hakkında iyi şeyler konuşan,iyi niyetlere hasıl yakın dostlarına haince planlar kurup onları ekmeğinden ettirme çabasında olan kişiliksizleri raporladınız mı ? ?

Ak parti karşıtlığı izinsiz yapılan kahvaltıda Cumhurbaşkanımıza hakaret eden kişileri Kızılay Başkanı Yada Yönetimine Öneren Seçilmişleri Cumhurbaşkanımıza Rapor Ettiniz mi ?

Sayın Zeki Başkanım ;

Yukarıda Sorduklarım Ya Bizim Gözlemlerimiz Yada Akgün Habere Gelen Şikayetlerdir.

Şayet Bu Soruların Hepsine Hayır Diyorsanız Bence Siz Eksik Suç Duyurusu Yapmışsınız !

Çünkü Partisini Seven Kişiler ;

Öncelikle Cumhurbaşkanımızın Bildiği Kisileri Manşetlere Taşımayı Önemsemez Varsa İçimizdeki Onunda Bilmediği Hainleri Şikayet Eder Yada Deşifre Eder…

AK PARTİ İÇİNDE BİZLERE YAKIŞMAYANLARI İSTEMİYORUZ.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.