Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
20°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Ak Parti Gençlik Kolları Bilgi Aktarımına Başladı

Ak Parti Gençlik Kolları Bilgi Aktarımına Başladı
25 Ocak 2023 20:37
348
A+
A-

Karadeniz Ereğli AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı genel merkez tarafından gönderilen tanıtım aracı ile bugün halka bilgi aktarmaya başladı.

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Tunay Berber amaçlarının bu zaman kadar yapılan hizmetleri göstermek ve partiye üye kazandırmak olduğunu dile getirirken yaptığı açıklamada; “Bu araç ilçemizde yapılan projeleri tanıtmak amacı ile hem de üyelik stantları açıp üye yapma çalışmaları yapmak için gelmiştir. Geçtiğimiz ay burada bir çalışma yapmıştık bin kişi üye yaptık aralık ayında hedefimizi koyduk yine. İnşallah güzel bir çalışma ile tekrardan Ereğli’de gençlik anlamında, kadın kolları anlamında ve ana kademe anlamında üye çalışmalarımızı hızlandırmak sahada olduğumuzu tekrardan buradan belirtmek istiyoruz. Aracımız bugün burada, yarın Kandilli’de olacak, Cuma günü Ormanlı Beldemizde olacak, Pazar günü inşallah Gülüç’te olacak, Cumartesi günüde cumartesi pazarında vatandaşlarımıza tanıtmak amacıyla vatandaşlarımızla buluşturacağız.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.