Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Ak Partideki Asıl Sıkıntı Ve 2023’te Kim Sandıkta Patlar..?

Ak Partideki Asıl Sıkıntı Ve 2023’te Kim Sandıkta Patlar..?
31 Ocak 2022 14:11
717
A+
A-

Fetullah Gülen Terör Yapılanmasının Ak Parti’nin En Büyük Sorunu Olmaktan Çıktığı , Muhalefetin Ve Bunlara İnananların En Büyük Sorunu Haline Geldiğine Şahitlik Ettiğimiz Günleride Görmüş Bulunmaktayız.

Feto Terör Yapılanması Artık Resmen Muhalefetin Sorunu Haline Gelmiş İç içe Oldukları Bir Yapıya Dönüşmüştür Halkın Gözünde.

Ve Muhtemelen 2023 Seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’ı Yıkmak İçin Yol Haritası Çizen Pensilvanyanın Çok Başlı Sisteme Verdiği Vaatleri Zamanı Geldiğinde Tutamayacağı Gün Gibi Ortadadır .

Yani bu ne demektir ?

Muhalefet İçinde Büyük Savaşlar Çıkacak.

AK PARTİNİN ASIL SIKINTISI NEDİR ?

Ak Partinin Şu Andaki En Büyük Sıkıntısı ;

“Ak Parti Kurucu Üyesiyim” Diye Her Yerde Lafa Giriş Yapanların Hasetlerinden Teşkilatlar İçine Ektikleri İhanet Tohumlarının Sulanmasına Destek Olan Teşkilat Başkanı Ve Yöneticilerin Plan Dahilinde Var Edilmeleridir.

Türkiye’de Ak Parti Kurucu Üyesi Olup ;

Ben Olmazsam Bu Parti Yıkılır “Diye Düşünen Narsistlerin Zaman İçinde Bir Yerlere Gelememesi Ve Parti’nin Hala Yıkılmamasının Ardından Kindar Düşüncelerle Feto Kadar Tehlikeli Bir Bölücü Yapı Meydana Geldi .

Kindar Düşüncelerle Yıkıcı Ekibe Dönüşen Bu Yapıya Dahil Olan Kişiler ,

Parti İçindeki Başarılı Kişileri Yok Etme Ve Yerlerine Feto İktisatlı Yada Fetöye Yakın Olan Kişileri Bir Yerlere Getirme Görevini Üstlendiler.

Belirli Makamlara Getirilen Kişilerin Ayrıştırıcı Teşkilatlandırma Yapısı Ak Partinin Çöküşe Giden Sürecini Hızlandırdı.

En Son seçimde Bu Kurucu Üyelerden Oluşan Hain Grupların Düğmeye Bastığı Gerçeği İse Görmezden Gelinemez.

HAİN KURUCU ÜYE KİMLERE DENİR ?

En Son Yapılan Seçimde Bir Yerlere Gelemediği İçin, Önce Arka Bahçelerde Örgütlenme Yoluna Gidip Daha Sonra İse Kapı Kapı CHP ye Oy İsteyen Kurucu Üyelerin Olduğu Bilgisi İle de Zaten Bu İddia Kanıtlıdır.

SORUN NASIL.ÇÖZÜLÜR ?

TEŞKİLATLARDAKİ KUMPANYA NASIL PATLATILIR?

Teşkilat İçinden Olmamak Şartı İle Şehirlerde Ve Sosyal Paylaşım Sitelerinde Hiç Bir Menfaat Gözetmeden Başını Davasına Feda Etmiş Ömerler Tespit Edilip Bilgi Amaçlı Genel Merkeze Davet Edilmelidir.

Sonra O Kendine Çok Güvenen,

Bana Bir Şey Olmaz Havasında Atlayan,

Zıplayan ,

Arka Bahçelerde ,

Süt Dükkanlarında,

Çay Bahçelerinde ,

Fetö PKK ,DHKPC,MLKP Yapılanmasına Yakın Kişilere Para Verip Haber Yaptıran ,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hakaret Eden ,Hakkında İftiralar atıp Algılar Yapan Medya Mensuplarına Arka Odalarda Para Veren Seçilmişlerin İsimleri Deşifre Yolu İle Tespit Edilip Ufak Bir Araştırma Sonunda Bu Kişilerin Kökten Temizliği Yapılmalıdır.

ikinci Önemli Konu İse :

Yıllar Evvel Fetoşa Söylendiği Sanılan “ne istediğiniz de vermedik “ cümlesinin asıl muhatapları Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmalıdır.

Devlet sırrı olsa bile …

Cünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en büyük düşmanları şu an teşkilatlar içindedir .

Mesela ailesinde, Fetöcu,dolandırıcı olup bizlere seçelim diye önümüze atan kişiler tek tek belirlenip incelenip haklarında dosyalar hazırlanıp suçlular hakkında işlem başlatılmalıdır.

Fetönün parasını aklayanları teşkilat çevresinde konuşlandıranlar tespit edilmelidir.

Teşkilat içlerinde terörist medyalarla yanyana poz verenler tek tek genel merkeze rapor edilmelidir .

Cumhurbaşkanı hakkında asılsız iftiralar atan medyaları besleyen seçilmişler hakkında suç dosyaları hazırlanmalıdır .

Ve yukarıya bu destek verenler rapor edilmelidir ki gelecek dönem ne belediye başkanı ne milletvekili nede il ,ilçe başkanı olmalarının önüne geçilmelidir. .

RECEP TAYYİP ERDOĞAN KENDİNE İNANAN YENİ KİTLELERE KAPISINI ACMALIDIR.

Recep Tayyip Erdoğan Feto Ve Bugünkü Ülkenin Gidişatı Hakkında Hiç Bir Sır Perdesi Kalmayacak Şekilde Halk Konuşması Yapıp Kendinden Olmayana Kendine İnandırma Yoluna Gitmelidir.

Çünkü Ekibinde Tahmin Edemeyeceğinden Çok Fazla Hain Vardır .

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.