Dolar 32,4955
Euro 34,7477
Altın 2.487,85
BİST 9.495,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 18°C

AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI

AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI
30 Nisan 2022 23:31
355
A+
A-

Türkiye’nin 81 ilinde olduğu gibi Zonguldak’ta da, AK Parti İl Teşkilatı’nca geniş katılımlı iftar programı gerçekleştirildi. Partinin il ve ilçelerinin teşkilat unsurları dışında yeni ve eski siyasetçilerde bir araya geldi.  

Program Alaborina Restauranda düzenlendi. İftara AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti İlçe Başkanı Mükerrem Ayçiçek, Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, Ahmet Çolakoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, İl Yürütme Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve il Genel Meclis Üyeleri ve belediye meclis üyeleri yanı sıra önceki dönemlerde görev yapmış olan çok sayıda önceki dönem belediye başkanları, ilçe başkanları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belde başkan ve belde yönetim kurulu üyeleri, belediye ve il genel meclis üyeleri katıldı.

‘2023 SEÇİMLERİNDE PARTİMİZ EN YÜKSEK OY ORANINA ULAŞACAK’
İftar öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan canlı yayında yaptığı konuşma projeksiyona yansıtarak teşkilata dinletildi. İl Başkanı Zeki Tosun, iftar sonrasında yaptığı konuşmada, kısıtlı günler sonrasında mübarek Ramazan Ayı’nda kavuştuklarını söylerdi. Ramazan süresince teşkilat unsurları ile birlikte çalışma yürüttüklerini belirten Tosun, şu sözlerle konuştu:
“Bir aylık sürede Türkiye’de 26 milyon hanenin teşkilat dinamikleriyle kadın ve gençlik kollarıyla 5 milyon haneye giderek konuk olduk. Aynı şekilde 8 ilçemizde merkezimizde de yaptık. Vatandaşlarımızın varsa dertlerine ortak olduk. Ramazan’ın bereketini vatandaşlarımızla yaşadık. İftar sonrası teravih ve teravih sonrası sahur programlarımız gençlik kollarımız, iftara 5 kala programlarımız, kadın kollarımız, iftar öncesinde vatandaşlarımızı ziyaretlerimiz tüm belediye başkanlarımızın ramazan ayı boyunca sahada olmaları ilçelerimizin sahada olmaları partimize vatandaşlarımızın partimize vatandaşlarımızın umudunun beklentisinin partimizde olmasını bir kez daha gördük.
Bizler 11 milyon buçuk milyon üyesi olan siyasi hareket olarak Türkiye ve dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşuyuz. Fakat bunu yeterli görmüyor. Bu halk daha da büyümeli gelişmeli ve ak parti ailesi daha da büyümeli. Bunu yapacak olan sizlersiniz bizim sizlere güvenimiz tamdır. Hepinizden Allah razı olsun. Bize üye olsun olmasın bizim hedefimiz Türkiye’nin tamamının gönlünde yer almaktır. Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla kardeşlik ve kucaklaşmayla kapı kapı dolaşarak daha verimli hale getirmeliyiz. 14 milyon buçuk üyemize 1 milyon yeni üye katarak çok geniş bir tabana oluşan partimizin daha da büyütmeliyiz. İnanıyorum ki 2023 seçimlerinde hem Cumhurbaşkanımız hem de partimiz bugüne kadar girdiği seçimlerde ki en yüksek oy oranına ulaşacak.
6’LI MASA GÖNDERMESİ
6’lı masa bizi ilgilendirmiyor. Biz kendi işimize bakmalıyız. Bu yaz ayını iyi bir şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramın birinci gününde partimizde saat 14.00’da partimizde bayramlaşma töreni yapacağız. Hepinizi oraya bekliyoruz. Yine birinci gün Kozlu ve Kilimli ilçemizde bayramlaşma töreni yapacağız. 2. gün Devrek, Gökçebey ve Çaycuma İlçelerinde bayramlaşma yapacağız. 3. günde Alaplı ve Ereğli’de de bayramlaşmayı yapıp 2 yıldır yapamadığımız bayramlaşmaları daha iyi yapacağız.”
TÜRKMEN: ‘AK PARTİYİ MİLLET KURDU’
Milletvekili Polat Türkmen de, “millet” vurgusu yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:
“Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bizde makamın önemi yok. Bizde hizmetkarlık vazifesi verilmiştir. Bu partiyi millet kurmuş bunun devamını da millet getiriyor. Cumhurbaşkanımızla başlayan bu yolculuk inşallah 2023, 2053, 2071 gibi ülkemizin gençliğimizin gelecek nesillerin önüne koyduğu hedeflere hep birlikte kardeşlik içerisinde yürümeye devam edeceğiz.

Neler yaptıklarımızı neler yapabileceklerimizin en iyi şahidisiniz. Türkiye gelecek yüzyılın yıldızı olmaya adaydır. Zonguldak meyvelerini vermeye başlamıştır. Filyos limanı, kara yolları 20 yılın içerisinde 12.7 milyar sadece kara yollarına harcamışız. Eski parayla 13 katrilyon. Okullarımızdan yollarımızdan hava alanının gelişmesinden tutun OSB’lerden tutun Zonguldak gerçekten diğer bakanların söylediği gibi Zonguldak Türkiye’nin yıldızı olma yolunda devam ediyor.”
UÇAR: ‘YAŞADIĞIMIZ SÜREÇ RABBİMİZİN BİZE İMTİHANIDIR’
Milletvekili Hamdi Uçar ise “2 yıldır pandemi münasebetiyle biraya gelemedik, hasbihal edemedik, kucaklaşamadık. Çok özlemişiz. Bu ramazan boyunca tüm teşkilatlarımızla sivil toplum örgütleriyle beraber olduk birlikte olduk. Umut ediyorum ki bu yaşadığımız süreç rabbimizin bize imtihanıdır” dedi.
Milletvekili Çolakoğlu ise “Cumhurbaşkanımız ‘AK Parti davasında mevki makama gerek yok’ dedi. AK Partili olan herkes AK Parti ailesinde olan herkes bu dava yolunda herkesin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Bizler aynı yolda ‘durmak yok yola devam’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Emre Can Bayram

AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 1
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 2
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 3
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 4
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 5
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 6
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 7
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 8
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 9
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 10
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 11
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 12
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 13
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 14
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 15
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 16
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 17
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 18
AK PARTİ’DEN GENİŞ KATILIMLI İFTAR PROGRAMI - 19

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.