Dolar 32,3662
Euro 35,0212
Altın 2.326,21
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

AK Parti’den Güç Gösterisi Sadece Bir Gazete İçin Olmamalı!!

AK Parti’den Güç Gösterisi Sadece Bir Gazete İçin Olmamalı!!
13 Mayıs 2022 23:24 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2022 00:45
345
A+
A-

 

 

AK Parti’den Güç Gösterisi Sadece Bir Gazete İçin Olmamalı Şantajcı Ve FETÖ İktisatlı Gazetecilere Abonelik Veren Teşkilatlardan Savunma İstenmeli !!

 

AK Parti’den Güç Gösterisi Sadece Bir Gazete İçin Olmamalı!!

Karadeniz Ereğli’deki İlçe Teşkilatı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hakaret Eden ,İftira Atan Şantajcı Gazetecilere Abonelik Veriyorsa Bu Resmin Hiç Bir Değeri Yoktur .

Biz Bu Haberi Sadece Zeki Tosun Başkanın Değerlendirmesi Olduğu İçin Değerlendiriyoruz.

Tosun: “Malum gazetede çıkan haber gerçeği yansıtmıyor”
Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, sekiz ilçe başkanıyla bir araya gelerek bir gazetede kendileri ve parti yöneticileriyle ilgili yapılan haberi yalanladı.

Sekiz ilçe başkanı ve teşkilatlarla bir bütün olduklarını belirten Tosun; “Derdimiz, Cumhurbaşkanımızın 2023 seçimlerinde daha yüksek oy ile cumhurbaşkanlığı makamında oturmasını sağlamak, daha fazla oranda milletvekili çıkartmak. Bütün arkadaşlarımızın gayesi bu! Bizim birliğimizi ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz” diyerek bir gazetede çıkan haberi yalanladı.

Cumhurbaşkanımız ve partimiz halkın desteğini aldıkça birileri teşkilatlarla ilgili bu tip algıları oluşturuyor veya yalan yanlış haberler yapıyor diyen Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, parti binasında yaptığı açıklamasına şöyle devam etti:

TOPLANTILARIMIZ DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDİYOR

“Biz parti olarak her ay il başkanları toplantısı yapıyoruz. Geçtiğimiz Pazartesi günüde il başkanları toplantısı için Gençlik Kolu Başkanımız, Kadın Kolu Başkanımız, İl Genel Meclisi Başkanımız ve Zonguldak Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ile birlikte Ankara’ya gittik. Toplantımız Salı günüydü ancak sayın cumhurbaşkanımızın o gün yoğun bir toplantısı olduğundan dolayı toplantıyı Çarşamba gününe ertelediler. Bizde Ankara’ya gitmişken geri dönmedik ve orada kaldık. Çarşamba günü toplantımızı yaptık. Toplantı bittikten sonra sayın cumhurbaşkanımız bir sonraki toplantının hangi gün ve saatte olacağını bizlere bildirdi. Haziran ayının 23’ünde il başkanları toplantımızı yapacağımızı biliyoruz. Bu toplantılarımız her ay düzenli olarak devam ediyor. Bunu bildiğimiz için ilçe başkanlarımızla beraber her toplantı dönüşü bir araya gelip kendi aramızda toplantımızı yapıyoruz. Toplantımızda genel merkezimizde aldığımız talimatlar doğrultusunda önümüzdeki ay yapmamız gerekenler noktasında Ankara’da aldığımız bilgileri aktarıyoruz.

8 İLÇE BAŞKANIMIZ BÖLGELERİNDE CANSİPERANE ÇALIŞIYOR

Arkadaşlarım benim Salı günü Ankara’da toplantıda olacağımı bildikleri için toplantının tehir olduğunu bilmedikleri için gurupta “toplantıyı ne zaman yapalım, geç mi yapalım, şu saate mi yapalım” diye bir yazışma oldu. Bu yazışmanın neticesinde malum bir basın haber yaptı. “Ankara’ya gittiler, bir şeyler oldu” gibi bir durum yok. Biz hep beraberiz. 8 ilçe başkanımızın hepsinden Allah razı olsun. Hepsi Ramazan ayı süresince müthiş bir çalışma yaptılar. Bu çalışmalar için bu ayki toplantımızda Sayın Erkan Kandemir’den teşekkür aldık. Fakat burada “8 ilçe başkanı Ankara’ya gitti” gibi algı oluşturuldu ancak böyle bir şey yok. Biz hep beraberiz. İl başkanı olarak ben ve 8 ilçe başkanımızın tek derdimiz var o da 2023 seçimlerinde Zonguldak’ta başarılı olmak, Ak Partinin aldığı oyu nasıl artırabilirimdir. Bu doğrultuda da çalışmalar yapıyoruz. Cumhurbaşkanımızın da 2023 seçimlerinde daha yüksek oy ile cumhurbaşkanlığı makamında oturmasını sağlamak, daha fazla oranda milletvekili çıkartmak. Bütün arkadaşlarımızın gayesi bu! Bizim birliğimizi ve beraberliğimizi hiç kimse bozamaz. 8 ilçe başkanımızda bölgelerinde cansiperane çalışıyorlar. Bu çalışmalarımızın neticesinde inşallah 2023 seçimlerinde hep beraber alacağız. Biz her daim görüşüyoruz ve liderimizin bu kadar çalıştığı yerde bu arkadaşlarımızın hepsi de aynı şeyi yapmaya gayret ediyorlar.

MALUM GAZETEDE ÇIKAN HABER GERÇEĞİ YANSITMIYOR

Biz seçimlere hazırız. Bütün planlamalarımızı yaptık. Yarın yapacağımız çalışmalar da seçime yönelik çalışmalar. Bizim birliğimizi, beraberliğimizi, bütünlüğümüzü bozmaya yönelik algı yapmaya ve arkadaşlarımızı töhmet altında bırakmaya kimsenin hakkı yok. Bu yaz döneminde göreceksiniz bu arkadaşlarımızın hepsi Ak Parti davası için çalışmaya devam edecekler. Sahaya çıkarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Cumhurbaşkanımızın 20 yılda neler yaptığı, Ak Partinin ülkemiz için neler yaptığı meydanda. Cumhurbaşkanımız ve partimiz halkın desteğini aldıkça birileri de teşkilatlarla ilgili bu tip algıları oluşturuyor. Yalan ve yanlış haberler yapılıyor. İl teşkilatımız ile ilçe başkanlarımızın yapmış olduğu çalışma ve gayreti aşağıya düşürmeye çalışıyorlar, partiyi yıpratmaya çalışıyorlar ama yıpratamayacaklar. Biz görevimizin balındayız. Herkes görevini biliyor ve bu doğrultuda çalışmalarına devam ediyor. Teşkilatlarımız sımsıkı bir şekilde bir birine bağlı bir şekilde çalışıyor. Kimsenin kimseyle bir sıkıntısı yok. İnşallah 2023 seçimlerinde de Ak Partimizin bayrağını daha yukarılara çıkartmak için gayret edeceğiz. Yani basında çıkan haber gerçeği yansıtmıyor.”

Toplantının sonunda Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ile 8 ilçe başkanı el ele vererek birlik ve beraberliklerini gösterdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.