Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN SONRA BUGÜN CHP Lİ VEKİLLER ZİYARETTE İDİ..

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN SONRA  BUGÜN CHP Lİ VEKİLLER ZİYARETTE  İDİ..
9 Temmuz 2021 13:49 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2021 01:58
495
A+
A-

CHP’Lİ VEKİLLER KDZ. EREĞLİ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 23 milletvekilinin Zonguldak ziyareti kapsamında, İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Kdz. Ereğli Belediyesi’ni ziyaret etti.

CHP’nin Zonguldak’ta 23 milletvekili ile yaptığı ziyaretler kapsamında İstanbul Milletvekili Sibel Özdemir, Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ile Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret etti.

Ziyarette CHP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Eylem Ertuğrul ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile CHP’li Meclis Üyeleri de hazır bulundu.

BÜYÜK YATIRIMLARIMIZA BAŞLIYORUZ”

Başkan Posbıyık, ziyaret sırasında milletvekillerine Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından sürdürülen ve planlanan çalışmalar ile kentin durumu hakkında detaylı bilgi vererek “Güçlü bir belediyeyiz. Hiçbir devlet kurumuna, kişilere borcumuz yok. İki gündür meclis toplantılarımız vardı, önemli kararlara imza atacağız.

2014 yılından 2019 yılına kadar geçen süreçte Ereğli’nin kayıp 5 yılı oldu.

Önemli çalışmalar yapıyoruz.

Önümüzdeki 2.5 yıl kentimiz için çok büyük hizmetlerin gerçekleştirileceği dönemler olacak.

Sizleri Ereğli’de görmekten büyük mutluluk duydum” dedi.

Milletvekilleri Sibel Özdemir ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu da Ereğli’de bulunmaktan ve belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Görüşme sırasında Ereğli’nin tanıtımı konusundaki çalışmalara da değinildi ve CHP’nin bölgeye ziyaretlerinin süreceği ifade edildi.

Başkan Posbıyık, milletvekillerine Herkül Heykeli ve Gazi Alemdar Gemisi maketi takdim etti.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.