Dolar 32,5097
Euro 34,7796
Altın 2.424,13
BİST 9.687,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

ALAPLI BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

ALAPLI BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ
5 Ağustos 2022 13:05
271
A+
A-

ALAPLI BELEDİYESİ 100 ÇOCUĞU SEVİNDİRDİ

Alaplı Belediyesi tarafından bu yıl 22.si gerçekleştirilen Geleneksel Sünnet Şöleni ile 100’ün üzerinde çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Alaplı Belediyesi tarafından Geleneksel olarak düzenlenen Sünnet Şöleninde 100’ün üzerinde çocuk görkemli bir şölenle erkekliğe ilk adımı atmanın heyecanını yaşadı.


Sabah sünnet çocuklarının giyindirilmesiyle başlayan 21. Geleneksel Sünnet Şöleni Alaplı Belediyesinin önünde düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Bu yıl 22.sini gerçekleştirdiğimiz sünnet şölenine hepiniz hoş geldiniz. Etkinliğimizi mütevazi bir şekilde ama güzel ve birlik beraberlik içinde yapacağız. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz törenle erkekliğe ilk adamı atan çocuklarımıza ve ailelilerine hayırlı olsun. Allah bahtlarını açık etsin. Mevlam damatlıklarını da görmeyi nasip etsin. Bu yıl 22.sini düzenlediğimiz sünnet şölenimize katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum’ dedi.
Kur-an’ı Kerim okunması ve yapılan duaların ardından çocuklara hediyeleri takdim edildi. Sünnet Şöleni şehit turu ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.