Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Alaplı İlçe Başkanı Uğraştı Milletvekillerine NezaketenTeşekkür Etti.

7 Şubat 2022 20:22
349
A+
A-

🔴🔵 AK PARTİ ALAPLI İLÇE BAŞKANI YAŞAR KARACAN VE EKİBİNİN GİRİŞİMLERİ SONUÇ VERDİ

🔴🔵 ALAPLI’YA DÖRDÜNCÜ ANAOKULU YAPILACAK

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan ve ekibinin girişimleri sonucu, ilçeye yeni bir anaokulunun yapılmasının yatırım programına alındığı bildirildi. AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, ülkemizde anaokulu yaş sınırının düşürülmesiyle birlikte, Alaplı’da da üç olan anaokulu sayısının dörde çıkarılmasının ihtiyaç haline geldiğini belirterek, “ Bu kapsamda, yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde, ilçemizde dördüncü ana okulu yapılması programa alınmıştır. “ dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in cuma günü bölgeyi ziyaretinde, yeni okul projelerini kendileri, eğitim camiası ve kamuoyuyla paylaştığını aktaran Karacan, “İlçemizde 123 ada 3 parselde bulunan İmam Hatip Lisesi arkasındaki okul arazisi taşınmaza 8 derslikli anaokulu yapılması kararlaştırılarak programa alınmıştır.

Bu bölgenin nüfusun yoğun ve anaokulu ihtiyacı olan bir bölge olması göz önüne alındığında alınan karar çok önemlidir. Yeni Anaokulunun 2022 yılı içerisinde projelendirilip, ihaleye çıkması planlanmaktadır. “ ifadelerini kullandı.Daha yaşanabilir bir Alaplı için teşkilat olarak gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Karacan, şunları kaydetti:

“Bu hizmetin ilçemizde yapımına onay veren en başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, desteklerinden dolayı Zonguldak milletvekillerimiz Sayın Polat Türkmen’e, Sayın Hamdi Uçar’a, Sayın Ahmet Çolakoğluna, İl Başkanımız Sayın Zeki Tosun’a, çalışmalarından ve emeklerinden dolayı ilçe Kaymakamımız Sayın Vedat Yılmaz’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cevat Çevik’e, ilçe halkımız adına teşekkürlerimi arz ederim. Yeni anaokulumuz ilçemize hayırlı olsun. “

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.