Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Alaplı ilçesinde açılacak Fen Lisesine “siyasiler kına yaksın” diye isyan edenler kimler ?

Alaplı ilçesinde açılacak Fen Lisesine  “siyasiler kına yaksın” diye isyan edenler kimler ?
8 Ekim 2020 09:25 | Son Güncellenme: 8 Ekim 2020 09:40
393
A+
A-

Kdz Ereğli’nin sahipsiz olduğunu hepimiz söyler , Ereğli’ye gelmeyen hizmetlerin suçluları olarak da ZONGULDAK KULİSİNİ gösterir kaderimize razı gelir susarız .

Ama bir yer var ki kendilerine yapılan hizmetleri beklerken ellerinden kaçan fırsatları harika bir tepki ile dile getiren ..

Evet Akçakoca’nın bir gazete ve televizyonu var ki yapılacak hizmet menfaati hariç hiç bir şey  beklemeden gazetecilik yapan işte o medyada harika bir haber okudum ..

Akçakoca TV yerel medya gazetesinde der ki ;

Akçakoca TV nin Alaplıya verilen hizmetten sonra yaptığı haberin manşet kapağı

 

“Akçakoca Yerinde Sayıyor…

 

Olimpik Yüzme Havuzu yatırımını Çilimli ilçesine, Fen Lisesi’ni Alaplı ilçesine kaptıran Akçakoca’da geriye gidiş devam ediyor.

 

Son 3 yıldır İl Özel İdaresi tarafından köylerde yaptığı asfalt çalışmasının dışında elle tutulur hiçbir devlet yatırımın yapılmadığı Akçakoca ilçesinde, 3 bin gence iş imkanı diye pompalanan Akçakoca Organize Sanayi Bölgesi istimlak parası hala beklerken, turizmi canlandırracak yatay mahmuz, yeni devlet hastanesi, yeni sahil yolu gibi yatırımlarda ise santim ileriye gidiş yaşanmıyor.

 

3 yıldır elle tutulur devlet yatırımının yapılmadığı Akçakoca ilçesinde umutla beklenen Fen Lisesi açılması da artık hayal oldu.

 

2017 yılında, dönemin Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü ve Akçakocalı AK Partili siyasetçilerin söz vermesine rağmen 3 yıldır getirilemeyen Fen Lisesi, komşumuz Alaplı ilçesinde açılmasına karar verildi.

 

150 öğrenci ile eğitim hayatına başlayacak Fen Lisesinin ilçeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden ilçe kaymakamı Vedat Yılmaz, “ Fen Lisesi açılmasının ilçedeki Eğitim Öğretim kalitesini daha da yükselteceğini parlak gençlerin ilçe dışına çıkmadan evlerinden okula gidip gelme imkanı sunan ve Fen Lisesi açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Alaplı ilçesinde açılacak Fen Lisesine Akçakocalıların yorumu ise “siyasiler kına yaksın” oldu..”

Biz Kdz Ereğli’lilerde Erdemir gibi sanayi  devinin kaymağını yemek fırsatını, sağolsun bölge milletvekillerinin bitmez bilmez istekleri yüzünden Zonguldak’a kaymasına ses çıkarmayalım ne güzel değil mi ?

Bu arada bizler boşuna  Uçar, kaçarlara güvenip sütsel  işlerle uğraşıyor bölgemize gelecek yada beklediğimiz  hizmetleri başka yerlere kaydıran (ya Alaplıya yada Zonguldak’a kaptıran) kişileri baştacı etmeye devam ediyoruz .

Valla benim neyime ?

………….

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.