Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Alaplı İnsanı Dışardan Para İle Tutulan Şantajcılara İtibar Etmez Kendi Çocuğuna Sahip Çıkar.

Alaplı İnsanı Dışardan Para İle Tutulan Şantajcılara İtibar Etmez Kendi Çocuğuna Sahip Çıkar.
23 Mart 2024 02:21 | Son Güncellenme: 23 Mart 2024 02:22
50
A+
A-

Recep Ocak “Benim mahallem, İlçem, 7/24 hizmete layık” 

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. 31 Mart’ta rekor oy hedefleyen Ocak, meclis üyesi adayları ile birlikte ev ve Mahalle ziyaretler gerçekleştiriyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesinde seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, propaganda sürecinde Alaplı’da ayak basmadık yer bırakmıyor. Okul yöneticileri ve öğretmenler ile sohbet eden Ocak, seçmenlere Belediye Başkanı seçildiği takdirde yeni dönemde yapacağı projeleri anlattı.

Bu süreçte vatandaşların kendisine ilettiği sorunları ve talepleri de dinleyen Ocak, ‘anında çözüm’ odaklı yaklaşımı ile takdirleri kazandı.

Recep Ocak’ın ikinci durağı ise Yeni Siteler Mahallesi oldu. sokakta vatandaşlarla bir araya gelen Ocak, yerel seçimlerde oy kullanırken siyasi görüşlerin bir kenara bırakılmasını önerisini yineledi. Ziyaretlerinde akıllı otopark projelerinden de söz eden Ocak, “Şehir merkezimizde otopark ihtiyacını gidermek üzere, 2 nokta belirledik. Bunlardan biri de Müftülük binası karşısı, ve kurulacak olan Şehir meydanına altıdır. Bu 2 noktada akıllı otoparklar yapmak üzere projelerimizi hazırladık. Yeni dönemde hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Genç seçmenlere ulaşmak amacıyla sahur sonrası Kafetarya ziyaretleri de gerçekleştiren Recep Ocak, Alaplı’nın kalkınması ve gelişmesi hedefi doğrultusunda hazırladığı projeleri hayata geçirmek üzere seçmenlerden destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.