Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

ALAPLI LİDERLİK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR…

ALAPLI LİDERLİK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR…
3 Mart 2024 17:11 | Son Güncellenme: 3 Mart 2024 17:12
51
A+
A-

ALAPLI LİDERLİK YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR…

Bölgesel Amatör Lig 6.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Alaplı Belediyespor ligin 18. Hafta maçında evinde Gölbaşı Belediyespor ile karşılaştı.

Alaplı İlçe Stadı’nda oynanan ve zayıf rakibi karşında üstün bir oyun ortaya koyan sarı-mavili temsilcimiz, İlk yarı ve ikinci yarıda bulduğu 3 golle Gölbaşı Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Alaplı Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri 20’de Sefa 41’de Emirhan ve 65’de ise Ferhat kaydetti.

Sarı-mavili temsilcimiz aldığı bu galibiyet sonrasında 34 olan puanını 37 yaparak 3.sıradaki yerini korudu. Gölbaşı Belediyespor ise 24 puanda kaldı.

Karşılaşmanın ardından temsilcimiz Alaplı Belediyesporlu futbolcular ve teknik heyet, alınan galibiyetin sevincini tribünleri dolduran taraftarları ile birlikte kutladı. Ayrıca Alaplı Belediye ve Kulüp Başkanı Nuri Tekin ve yönetimi, galibiyetten ötürü futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.