Dolar 32,5511
Euro 34,9030
Altın 2.437,98
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Ali Kocatürk sağlığına kavuştu

Ali Kocatürk sağlığına kavuştu
22 Aralık 2020 19:19
558
A+
A-

Ali Kocatürk sağlığına kavuştu, görevine başladı…

Ali Kocatürk sağlığına kavuştu, görevine başladı…

10 Aralık tarihinde yaptırdığı Korona Virüs testi pozitif çıkan Sarıkokmaz Mahallesi Muhtarı Ali Kocatürk, sağlığına kavuştu, görevine başladı.Kocatürk, “ Bu süreçte çok dikkat etmeme rağmen virüse yakalandım.

Göğüs, sırt ağrılarım ve öksürük başlayınca yaptırdığım test sonucu pozitif çıktı ve evimde tedavi sürecim başladı. Doktorumun tavsiyelerine harfiyen uydum. Bu süreçte bana güç veren ve moralimi yüksek tutmamı sağlayan sayısız telefonlar, mesajlar ve sevenlerimin duaları oldu.

Süreç sonunda sağlığıma kavuştum.Arayan, soran, mesaj gönderen ve dualarını esirgemeyen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum.Bu işin şakası yok. Lütfen maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.