Dolar 32,5777
Euro 34,9750
Altın 2.429,40
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

AŞK’IM EREĞLİYİ ÖZLEDİM DEMİŞTİ HALK ONA AŞK’I OLAN EREĞLİYİ TESLİM ETTİ O DA ONLARA KENDİNİ…

AŞK’IM EREĞLİYİ ÖZLEDİM DEMİŞTİ HALK ONA AŞK’I OLAN EREĞLİYİ TESLİM ETTİ O DA ONLARA KENDİNİ…
14 Şubat 2022 21:31
686
A+
A-

KDZ. EREĞLİ, SEVGİYİ PAYLAŞTI

BAŞKAN POSBIYIK: KDZ. EREĞLİ’YE BÜYÜK AŞK VE SEVGİ DUYUYORUM

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, sahilde bulunan ‘Aşkım Ereğli’ yazısının etrafında düzenlediği etkinlik yoğun ilgi gördü. Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık, sevgilerini Ereğlilerle paylaştı. Canlı müzik eşliğinde her yaştan sevgililer gönüllerince eğlendi.

Kdz. Ereğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde etkinlik düzenledi.

Sahilde bulunan Aşkım Ereğli yazısının etrafında yapılan etkinliğe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte katıldı. Yağmurlu havaya rağmen her yaştan sevgililer canlı müzik eşliğinde dans edip eğlendiler, ateş başında ısındılar.

SEVGİLERİNİ EREĞLİYLE PAYLAŞTILAR

Başkan Posbıyık ve eşi Neriman Posbıyık birlikte dans edip sevgilerini Ereğlilerle paylaştı. Tüm vatandaşların sevgi gününü kutlayan Neriman Posbıyık; “Sevgi anlatılmaz yaşanır, onu da ben yaşıyorum. Sizleri seviyorum. Eşimi seviyorum. Hayvanları seviyorum, bütün canlıları seviyorum. Sevgi budur. Sadece 2 kişi arasında olan bir yakınlaşma değildir sevgi. Herkesi sevelim lütfen. Kim olursa olsun, hangi görüşten olursa olsun. Önemli olan sevmek. Sevginin açamayacağı kapı yoktur. Benim için her gün sevgililer günü. Bu vesileyle günümüz kutlu olun, hepinizi çok ama çok seviyorum” dedi.

Başkan Posbıyık da; “Bugün Sevgililer Günü’nü kutluyoruz. Sevgi çok önemli bir kavram. Yıllardan bu yana bütün sahnelerde, her yerde bütün konuşmalarıma sevgi, barış, dostluk diye başlıyorum. Çünkü sevginin yüceliğine inanıyorum. İnsanlar gerçekten birbirlerini sevmeli, kırıcı, dökücü olmamak lazım. Sevgi her şeyin ilacıdır. Ben eşimi, çocuklarımı, ailemi ve bütün insanlığı seviyorum. Ben Ereğli’ye büyük bir sevgi ve aşk duyuyorum. Bunu her zaman ifade ediyorum yoksa böyle koşturmanın içinde olmazdım ama büyük bir sevgi ile Ereğli’de yaşayan insanlara bağımlılığım sürüyor. Benim için siyasi görüş, etkin grup önemli değil. Yaratanın yarattığı insanların hepsini de seviyorum. Hepiniz sevgiyle kalın tüm Aşkım Ereğli’yi sevgi, barış, dostluk duygularımla selamlıyorum” diye konuştu.

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinlikte sevgiyi en güzel anlatan 3 çift akşam yemeği kazandı. Sıcak çikolatanın ikram edildiği etkinlikte katılımcılar Sevgililer Günü’ne özel alanda birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.