Dolar 32,5871
Euro 34,7913
Altın 2.509,42
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 23°C

ATILAN GÖBEKLER ADD YÖNETİMİNE YAKIŞMADI ,NURİ BAŞKAN GECEDE DÖKTÜRDÜ

ATILAN GÖBEKLER ADD YÖNETİMİNE YAKIŞMADI ,NURİ BAŞKAN GECEDE DÖKTÜRDÜ
31 Ekim 2021 11:52 | Son Güncellenme: 31 Ekim 2021 12:00
766
A+
A-
ATILAN GÖBEKLER ADD YÖNETİMİNE YAKIŞMADI...

ATILAN GÖBEKLER ADD YÖNETİMİNE YAKIŞMADI…

Ereğli Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi geçtiğimiz akşam bir tiyatro etkinliği düzenledi. Etkinliğin ardından basın mensupları için kurulan haber grubunda çok ilginç bir yazı paylaşıldı.

Yazıda Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanlığının Cumhuriyet Balosu için ki bizim anladığımız kadarıyla yazıyorum ‘Bilet alınmaz ya da satılamazsa tiyatroya gelinemeyeceği’ ifadesi kullanılmış. Gruptan yapılan yazıyı çok kale almadık. Sonuçta birilerinin yanlışı olabilir diye düşündük. Bir iki kişinin hatasını KOCA PARTİYE mal etmek olmazdı.

İŞTE O YAZI…

Dediğimiz gibi de çıktı. Atatürkçü Düşünce Derneği yönetimi adına açıklamayı yayınlayan Zatı muhteremin 23.47’de yaptığı açıklamanın ardından ertesi gün saat 12.17’de bizim düşüncemizi onaylayan bir yazı atıldı haber grubuna.

İŞTE O ATILAN İKİNCİ YAZI…

Akşam Cumhuriyet Balosuna arkadaşlarımız saatinden önce gitti.

Çekim yaptılar. Herkesi görüntülediler. ADD başkanı ve yönetimi yapılan açıklamaların ardından CHP ilçe örgütü tarafından düzenlenen baloda göbek ata ata bir hal oldu.

Şimdi ADD yönetimine soruyoruz. Siz kendi kısır çekişmeniz ya da size göre yanlış anlamadan dolayı kaynaklanan sorunu neden basın mensuplarını alet etmeye çalışıyorsunuz. Mademki CHP içinde biri ya da birileri yanlış yaptı, bunun hesabının sorulmasını ve bu kişi ya da kişilerin cezalandırılması ya da bu kişilerin yaptığını iddia ettiğiniz yanlışla ilgili hesap sordunuz mu?

Gece yapılan açıklamayı haber yapan gazeteciler olsa ertesi gün yaptığınız ikinci açıklamanın nasıl bir karşılığı olacaktı?

Gazeteciler ne duruma düşecekti?

Siz ne içtiniz ya da neyin kafasını yaşadınız da böyle bir açıklama yapıp ertesi gün ‘BİRİLERİNİN YAPTIĞI’ hata olayına girdiniz.

Siz basın mensuplarını ne zannediyorsunuz?

Madem size karşı yanlış yapıldı, bunu gruptan yayınladınız, o zaman gereken neden yapılmadı?

Sanki siz hiç açıklama yapmamışsınız, sanki size yanlış yapılmamış gibi Cumhuriyet Balosunda GÖBEK ATIYORSUNUZ…

Basın mensuplarını boşluğa düşürmek için yaptığınız hamle ADD yönetimine yakışmadı.

CHP ilçe yönetiminin Cumhuriyet Balosunda Basın mensuplarına karşı tutumunu da unutmayacağız.

Madem davet ediyorsunuz. Mademki bu akşamı basın mensuplarının da katılmasını istiyorsunuz. O zaman CHP İlçe yönetimi olarak sizler basın mensuplarına gerekeni de yapacaksınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.