Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Av. Tülay Bekar, EGD’yi ziyaret etti

Av. Tülay Bekar, EGD’yi ziyaret etti
5 Kasım 2022 21:37
566
A+
A-

Çalıkuşları Platformu Başkanı, Ankara Barosu Avukatlarından Av. Tülay Bekar, Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek Başkan Şafak Erel ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Çalıkuşları Platformu Başkanı, Ankara Barosu Avukatlarından Av. Tülay Bekar, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Sekreter Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Yusuf Arslan, Kdz. Ereğli Atatürkçü Düşünce Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sezai Özcan ile birlikte Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği’ni ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Erel, 2. Başkanlar Recep Akkaya ve Vedat Kılıç, Genel Sekreter Haydar Yağız, Mali Sekreter İlknur Özen, Dernek üyeleri Karikatürist Kurtuluş Ayyıldız, Yeşim Çakır ve Sadettin Yıldızhan, Özgür Erdoğan ile Türkiye ve bölge gündemine ilişkin güzel bir sohbet gerçekleştirdi.

Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Başkanı Şafak Erel, ziyarete ilişkin olarak yaptığı açıklamada Kdz. Ereğlili hemşehrisi Av. Tülay Bekar ile tanışmaktan ve kendisini ağırlamaktan son derece mutlu olduklarını söyledi. Erel konuşmasında, “Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği olarak Ereğli’mizin değeri olan hemşehrilerimizi zaman zaman ağırlıyoruz. Bugün de Çalıkuşları Platformu Başkanı, Ankara Barosu Avukatlarından ve aynı zamanda Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın ablası Av. Tülay Bekar’ı ağırladık. Oldukça donanımlı bir hemşehrimizle tanışıp, kendilerini derneğimizde ağırlamaktan çok büyük mutluluk duyduk. Ülkemize ve bölgemize ilişkin ortaya koyduğu fikirlerini ve projelerini bizler de destekliyoruz. Hemşerimiz Av. Tülay Bekar’ın her zaman yanında olacağımızın bilinmesini isterim” dedi.

Av. Bekar’da Kdz. Ereğli Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şafak Erel ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı sohbetten büyük keyif aldığını belirterek, güzel düşünceleri ve destekleri için teşekkür etti.
Ziyarette Av. Bekar’a, Karikatür Sanatçısı Kurtuluş Ayyıldız’ın hazırladığı “Alemdar” isimli Alemdar destanını anlatan kitap hediye edildi.

Ziyaret, günün anısına çekilen toplu fotoğraf ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.