Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Parçalı Bulutlu
Zonguldak
16°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 20°C

Aynı Aileden 3 kişi Ayrı Ayrı Yerlerde Öldü

Aynı Aileden 3 kişi Ayrı Ayrı Yerlerde  Öldü
4 Aralık 2020 01:46 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2020 03:44
461
A+
A-

Bartında      Yaşayan Bir Baba

Almanya’da Yaşayan Bir Evlat

Ve Ardından

Bartın’da  Yaşayan Diğer Evlat

Ayrı Zamanlarda Aynı Kaderi Paylaştı Ve Koronavirüs Hastalığına Yenik Düştüler.

 

Bartın’da  korona virüse yakalanan Yucetaş ailesinin babaları Alim Yücetaş(76) Koronavirüs tedavisi görürken fenalaştı ve hayatını kaybetti .
 Daha sonra ise Almanya’da yaşayan oğlu Mustafa Yücetaş (56) ve  ardından ise Bartın’da yaşayan oğlu Mehmet Yücetaş (50) hayatını kaybetti.

Bartın’ın Yanaz köyünde yaşayan Alim Yücetaş 11 Kasım 2020 günü  korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Bartın Devlet Hastanesine  ağır hasta olarak kaldırıldı.

12 gün boyunca yoğun bakım servisinde gereken tedavi yapılmasına rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Yücetaş’ın cenazesi Yanaz köyündeki aile kabristanında tedbirler altında toprağa defnedildi.

Ardından Yücetaş’ın Almanya’da yaşayan oğlu Mustafa Yücetaş da korona virüse yakalandı ve sadece 10 gün sonrada Mustafa Yucetaş  hastalığa yenik düştü. Almanya’dan Türkiye’ye getirilen cenaze Bartın’ın Yanaz köyünde aile kabristanında toprağa verildi.

Yücetaş’ın Bartın’da yaşayan ve babasının hastaneye yattığı günün ertesi günü yatan Mehmet Yücetaş ise Bartın Devlet Hastanesi yoğun bakım servisinde sürdürdüğü yaşam mücadelesini dün  gece saatlerinde kaybettiği öğrenildi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.