Dolar 32,5109
Euro 34,5741
Altın 2.504,45
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 23°C
Az Bulutlu
Zonguldak
23°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 16°C
Cts 16°C

AYSA OTOMOTİV, PEUGEOT’U BÜNYESİNE KATARAK BÜYÜDÜ

AYSA OTOMOTİV, PEUGEOT’U BÜNYESİNE KATARAK BÜYÜDÜ
22 Mart 2023 23:03
245
A+
A-

AYSA OTOMOTİV, PEUGEOT’U BÜNYESİNE KATARAK BÜYÜDÜ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Aysa Otomotiv, PSA Grubun Peugeot markasını da bünyesine katarak kapasitesini ve hedeflerini büyüttü.

Otomotiv sektöründe 32. yılını başarı ile tamamlayan Aysa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Aydın, Opel ve Peugeot markalarını bitişik showroom konsepti ile hizmete açmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

 

AYDIN : “HEDEFİMİZ PAZAR PAYIMIZI DAHA DA YÜKSELTMEK”

 

İŞ’te Haber Hayat gazetesinden Doğan Gönüllü’ye konuşan Aydın, “PSA Grubun 2 değerli markasını da bölgemizde temsil etmenin mutluluk ve gurunu yaşıyoruz. İlave yatırımlarımızı tamamlayıp PSA Grubun lokomotifi olarak bilinen Peugeot Markasının yetkili satış ve yetkili servis hizmetlerini, Zonguldak-Bartın-Karabük illeri dahilinde yani Batı Karadeniz Bölge Bayisi olarak sürdürüyoruz. Ekip olarak önceliğimiz, üründe ve hizmette ‘kalite’ ilkesidir. Konusunda uzman satış, servis ve sigorta personelimiz otomobil severlere en iyi hizmeti vermek için görevlerinin başındalar. Hedefimiz Pazar payımızı daha da yükseltmek ve müşteri memnuniyetini yüzde yüz sağlamaktır. Bu anlamda tüm müşteri, dost ve paydaşlarımıza teşekkür ediyor, Karadeniz Ereğli Gülüç Tersaneler mevkiindeki showroomumuza davet ediyoruz.” diye konuştu.

 

KAPASİTE ARTIŞI SAĞLANDI

 

Peugeot ve Opel marka araçların Zonguldak, Bartın ve Karabük İllerinin tek yetkili bayisi olan Aysa Otomotiv; satış ve servis hizmetlerini, toplam 50 personelle 5 bin metrekarelik kendi mülkiyeti olan tesislerde, günlük 20 araca hizmet verebilecek kapasiteyle faaliyetlerini sürdürüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.