Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Bakan Karaismailoğlu Kdz. Ereğli Kızılay’a teşekkür etti

Bakan Karaismailoğlu Kdz. Ereğli Kızılay’a teşekkür etti
26 Şubat 2023 13:32 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2023 13:33
427
A+
A-

Bakan Karaismailoğlu Kdz. Ereğli Kızılay’a teşekkür etti

 

Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, Adıyaman’da incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile görüştü. Bakan Karaismailoğlu Başkan Yağız ve tüm Kızılay gönüllülerine bölgede yaptıkları çalışmalar için teşekkür etti.

Adıyaman bölgesinde depremzedelere ilçeden giden gönüllüler ile birlikte 3 öğün yemek dağıtımı ve bölgeden gelen yardımların dağıtımını gerçekleştiren Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şube Başkanı Kürşat Yağız, bölgede çalışmaları inceleyen Ulaştırma ve altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin olarak bilgi veren Başkan Yağız “Türk Kızılayı Kdz. Ereğli Şubesi olarak Adıyaman bölgesinde gönüllerimizle birlikte depremzedelerin yaralarını sarmak için ara vermeksizin çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün sabahta çalışmalarımız sırasında bölgede bulunan Ulaştırma ve altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile görüşmelerimiz oldu. Kendilerine Türk Kızılayı Kdz Ereğli Şubesi olarak hem Kdz. Ereğli hem de deprem bölgesinde yaptığımız çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Sayın Bakanımız bizlere ve tüm gönüllülerimize çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve her zaman yanımızda olduklarını ifade etti. Sayın Bakanımız Adil Karaismailoğlu ayrıca Ereğli-Devrek karayolu yapımını yakından takip ettiğini yol yapımının en kısa sürede tamamlanacağını bir kez daha yineleyerek tüm Kdz. Ereğli halkına selam ve sevgilerini iletti” dedi.

Başkan Yağız açıklamasında ayrıca kendilerine yakın ilgi ve alaka gösteren Ulaştırma ve alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na teşekkür ettiklerini söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.