Dolar 32,5247
Euro 34,9024
Altın 2.442,33
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 14°C
Çar 16°C
Per 17°C

BAKAN TUNÇ “ALAPLI’NIN TÜM TALEPLERİ YERİNE GELECEK. GERİ DÖNMEYECEK” DEDİ

BAKAN TUNÇ “ALAPLI’NIN TÜM TALEPLERİ YERİNE GELECEK. GERİ DÖNMEYECEK” DEDİ
18 Şubat 2024 21:54
139
A+
A-

BAKAN TUNÇ “ALAPLI’NIN TÜM TALEPLERİ YERİNE GELECEK. GERİ DÖNMEYECEK” DEDİ

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak’ın Milletvekili ve bakanlarla uyum ve işbirliği içinde çalışarak Alaplı’ya büyük hizmetler kazandıracağını belirterek tam destek verdiklerini söyledi.

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Alaplı’ya gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Alaplı ilçesinde bir kafede sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ve partililerle buluştu.

AK Parti hükümeti olarak bugüne kadar belediyeler ve partiler arasında bir ayrım yapmadıklarını, her belediyenin nüfusa göre payı bulunduğunu, bu kapsamda bütçeden pay verildiğini aktaran Tunç, “ Öyle belediye başkanları vardır ki bakanlarla, iktidarla uyumlu çalıştığında, proje ürettiğinde, aynı masa etrafında bulunup teşkilatıyla beraber kafa kafaya verdiğinde o şehir daha farklı projelere adım atar. Hem şehrin imarı, altyapısıyla, üstyapısıyla güzelleşmesi, insanların müreffeh bir şehirde hayat sürmesi hem de geleceğine yönelik, özellikle gençlerimizin, çocuklarımızın istihdam alanlarını artırma noktasında, hükümet yatırımlarının da burada önünün açılması noktasında yerel yönetimle merkezi hükümet arasındaki uyum çok önemli. Bu yönde Alaplı için vizyon projeleri olan AK Parti Alaplı adayımız Recep Ocak, Milletvekili ve bakanlarla uyum ve işbirliği içinde çalışarak Alaplı’ya büyük hizmetler kazandıracaktır. Bizde kendisinin her zaman yanında olacağız” dedi.

AK Parti Alaplı Belediye Başkan adayı Recep Ocak’da “ Bugün Adalet Bakanımız Yılmaz Tunç ile birlikte Alaplı’dan seçim startını verdik. Bakanımıza Alaplı’mız bizim için çok çok önemli, Alaplı Zonguldak’ın batıdan giriş kapısıdır dedim. İnşallah Alaplı’dan başlayan AK belediyeciliği Zonguldak’a ve Bartına kadar 31 Martta değişimin nasıl olacağını gerçekleştireceğiz. Bu anlamda siz sivil toplum örgütlerinin desteğine ihtiyacımız var. Yıllarca kardeşiniz olarak burada yıllarca Alaplı’nın ekonomik anlamda kalkınması ve sanayi şehri olması yolunda değerli başkanlarımızla beraber görev yaptık. Sizler de biliyorsunuz ki şehrimizin ekonomik anlamda gelişmesini belirli bir yere getirdik. Bu bizlerin ve sizlerin sayesinde oldu. Vatandaşlarımızdan gelen talepleri her zaman başımızın tacı yaparak bu şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. Ancak şehir olarak fiziki anlamda değişimi hiçbir zaman ekonomik anlamda büyüme ve sanayi şehri olma yolunda birlikte paralel gerçekleşmeyen bu kadim şehirde de bir dokunuşlar yapmamız gerekiyor. İnşallah 31 Marttan sonra Alaplı’nın çehresini değiştirerek bu şehir bir vizyon şehri yapacağız. Bu konuda siz sivil toplum örgütlerinin ve Alaplı halkımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Bu kardeşinize güvenmenizi ve destek vermenizi istiyorum. Bugün Bakanımız da Alaplı’mıza ne kadar önem verdiğini ilçemize gelerek gösterdiler. Bizlerin başkan adaylığımızla beraber Alaplı’mıza bakanlar artık gelmeye başladı. Biz 31 Mattan sonra Alaplımızda ki değişimi ve gelişimi göreceğiz. Alaplı OSB’de istihdam alanında bin kişiye istihdam sağladık. Yüzde 35 lik kesimi de tamamlayarak 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Ben bu Alaplı’mızı Ankara’dan yatırımların daha iyi şekilde gelmesi için gece ve gündüz çalışacağımıza söz veriyorum. Bizim dönemimizde Alaplı’nın Karşıyaka giriş kapısından ilçemizdeki değişimi tüm vatandaşlarımız görecektir. Bizim derdimiz makam değil Alaplı’ya en iyi hizmeti getirmektir. Bu konuda Bakanlarımız, Bölge Milletvekillerimiz ve teşkilatımızla canla başla çalışacağız. Seçimi kazanacağız. Bundan hiç şüphemiz yok. Ben bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.