Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Bakan Tunç, Sesli ile ne konuştu?

Bakan Tunç, Sesli  ile ne konuştu?
18 Şubat 2024 01:12
196
A+
A-

Bakan Tunç, Sesli ve Posbıyık ile ne konuştu?

Karadeniz Ereğli’de program ve ziyaretlere katılan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Karadeniz Ereğli önceki Belediye Başkanlarından Murat Sesli ile mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan adayı Halil Posbıyık ile görüştü.

 

#Yılmaz Tunç  #

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde esnaf gezisi yaparken İYİ Parti’nin adayı Murat Sesli’nin aynı ismi taşıyan akrabası Murat Sesli’nin iş yerine giren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iş yerinin önüne asılan pankartı sordu. Sesli, 20 Şubat tarihine kadar kendi fotoğrafını astığını, 20 Şubat itibariyle pankartta kuzeninin fotoğrafının olacağını ve kuzenini destekleyeceğini söyledi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kdz. Ereğli ilçesinde esnaf gezisi gerçekleştirdi.

Mahkemesi sebebiyle seçime giremeyen ve kendisi ile aynı ismi taşıyan kuzenini aday gösteren Murat Sesli’nin iş yerine gelen Bakan Yılmaz Tunç, AK Parti’nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan adayı İbrahim Sezer için destek istedi.

Bu sırada Murat Sesli’ye iş yerinin önündeki pankartı soran Bakan Tunç; “Murat bey, bu isim benzerliği mi?” diye sordu.

Sesli de “İsim benzerliği. Ben yeğenimi destekliyorum.

Onun adı da Murat Sesli” dedi. Bakan Tunç, “Fotoğraf da sana benziyor” deyince Murat Sesli, “Ayın 20’sine kadar benim fotoğrafım, 20’sinden sonra değişecek.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanının kararını okumanızı istiyorum” diyerek destek istedi.

Bakan Tunç, ardından diğer esnafları ziyaret etti. Bakan Tunç, CHP seçim bürosuna da girerek başarılar diledi.

 

Kaynak : Olay 67

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.