Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

BAŞKAN ADAYI OCAK; GİRMEDİK GÖNÜL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

BAŞKAN ADAYI OCAK; GİRMEDİK GÖNÜL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
23 Şubat 2024 19:16
75
A+
A-

BAŞKAN ADAYI OCAK; GİRMEDİK GÖNÜL, ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

“İKİ GÜNDE 1540 DAİRE GEZDİK”

AK Parti Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde seçim çalışmalarını 690 evler, Tepeköy, Albel Sitesi’nde sürdürdü.

Apartmanları eşiyle birlikte tek tek gezen Ocak’a Kadın kolları, Belediye Meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Vatandaşlara kahve ve broşür dağıtan Ocak, kendini tanıtarak projeleri anlattı uzun süre sohbet etti.

Seçim çalışmalarıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Ocak; “Mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. 2 günde 1540’a yakın daireyi tek tek gezdik. Ekip arkadaşlarıma ve bize destek veren teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Girmedik gönül ve çalınmadık kapı bırakmayacağız. Bu çalışmalarımızın ilk turu. Bunun ardından ikinci ve üçüncü turlarımızda olacak. Ziyaret etmediğimiz bir tane hane kalmayacak. Tüm vatandaşlarımızın gönlüne girerek, 31 Mart akşamı inşallah bu seçimi zaferle taçlandıracağız. Çünkü şunu görülüyorum, bizzat kendimde ziyaretlerde bize karşı bir teveccüh var. Evet artık Alaplı da değişimin sinyalleri başladı. Değişim rüzgarları esmeye başladı. Tüm vatandaşlarımızla bu değişimi gerçekleştirerek Alaplımızın hak ettiği yere taşıyacağız. Alaplımızın kaybedecek bir beş yılı daha yok. İnşallah bundan sonraki seçim çalışmalarında ekip arkadaşlarımızla beraber son sürat devam edeceğiz. 31 Mart’ta kadar bu çalışmalarımız aralıksız sürecek. Alaplı’mızı daha yaşanabilir şehir havasına kavuşacak. Bunları da devletimizin destekleriyle yapacağız. Bu zaman kadar yapılan çalışmalarla ilgili teşekkürümü etmiştim. Ama bu ilçenin daha büyük projelere ihtiyacı var. Bu projeler de Alaplı Belediyesi’nin bütçesiyle olacak projeler değil. Onun için genel idareyle yerel idareyi birleştirerek daha güçlü bir çalışmayla Alaplı’yı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Seçim koordinasyon Başkanı Mustafa Yavuz’ada teşekkür ediyorum. Adım adım çalışmaları koordine ediyor. Gün içinde sahada yaptığımız çalışmaların yanında gece de apartman toplantılarımız devam edecek. Bunun yanında esnaflarımızla yaptığımız çay sohbetlerimiz devam edecek. Tüm Alaplı hemşerilerimden şunu rica ediyorum. Bu kardeşlerine güvenmelerini, bu kardeşlerine destek vermelerini rica ediyorum. Çok genç bir ekip kurduk. Herkes hizmet için yanıp, tutuşuyor. Herkese selam ve saygılarımı sunuyorum. Alaplılı hemşilerime bizi yürekten kapılarını açtıkları için yürekten kutluyor çok teşekkür ediyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.