Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 16°C

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN 29 EKİM MESAJI

BAŞKAN DEMİRTAŞ’IN 29 EKİM MESAJI
28 Ekim 2021 18:46
306
A+
A-

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş,Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Demirtaş “Cumhuriyet’in 98. yıldönümünü bütün Türkiye olduğu gibi Gülüç’te de milletçe kutlamanın gurur ve heyecanı içerisinde olduklarını belirtti.
Demirtaş , mesajında “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının önderliğinde, tüm imkânsızlıklara rağmen aziz milletimizin inançla ve kararlılıkla giriştiği, vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla, bağımsızlığına kavuşabilmek adına, milletimizin her bir ferdinin ayrı bir kahramanlık destanıyla dolu olan Kurtuluş Savaşımız büyük bir zafer ile sonuçlanmıştır. Bu büyük zaferin sonucu olarak, şehitlerimiz, gazilerimiz ve necip milletimiz tarafından bizlere, şanlı tarihimize gururla, geleceğimize ise güvenle bakmamızı sağlayacak bu eşsiz vatan ve Cumhuriyet’imiz armağan edilmiştir. Cumhuriyet’in ilanı, tarihimizde ki en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, milletimizin bağımsızlık ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykırışının bir ifadesidir .Cumhuriyet’imizin değerleri, aradan geçen 98 yılda necip milletimiz tarafından geri dönülmez bir şekilde sahiplenilmiştir. Bugün ülkemiz, ilerleyen demokrasisi, gelişen ekonomisi, güçlü ordusu ve dinamik genç nüfusu ile uluslararası alanda giderek daha da saygın bir konum kazanmıştır.
Aziz milletimizin hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak ortaya koyduğu azmi ve sarsılmaz iradesi, tüm zorlukları aşmamızda bizlere daima rehber olacaktır. Bu ülkenin fertleri olarak, Cumhuriyet’imizin kazanımlarına sahip çıkmak, birlik ve beraberlik içerisinde geleceğe yürüyerek, medeniyet yarışında daima en ön saflarda yer almak, Cumhuriyeti ve bu cennet vatanı bizlere miras bırakan atalarımıza ve gelecek nesillerimize karşı borcumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Milletimizle beraber daha güçlü bir Türkiye için 2023 hedeflerimize durmadan yürüyoruz.
Başta Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliği ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi saygıyla ve şükranla anıyorum” ifadelerini kullandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

gülüçbelediyesi

gülüç

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.