Dolar 32,2431
Euro 35,0519
Altın 2.277,78
BİST 8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 22°C
Az Bulutlu
Zonguldak
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 20°C
Paz 21°C

BAŞKAN POSBIYIK, 23 NİSAN ŞENLİĞİ PAYDAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN POSBIYIK, 23 NİSAN ŞENLİĞİ PAYDAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ
2 Mayıs 2023 15:28
279
A+
A-

 

BAŞKAN POSBIYIK, 23 NİSAN ŞENLİĞİ PAYDAŞLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

POSBIYIK: BU YAZ HAREKETLİ GEÇECEK

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediyenin düzenlediği 23 Nisan şenliklerine katılarak destek veren özel ana okulları, kreşler, müzik ve sanat atölyeleri, STK’lar ve özel halk oyunları ekipleri ile bir araya gelerek teşekkür belgesi takdim etti.

 

Kdz. Ereğli’nin acıda ve mutlulukta birleştiğini anlatan Başkan Posbıyık, “Bu yaz, insanlarımızın acılarını biraz hafifletmek için müzik, spor, sanat dolu etkinliklerle hareketli geçecek. Bu doğrultuda önerisi olan herkesle işbirliğine hazırız” dedi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz. Ereğli Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İnönü Parkı’nda düzenlenen Çocuk Şenliği paydaşlarıyla Halk Kafe’de sabah kahvaltısında bir araya geldi, teşekkür belgesi takdim etti.

Etkinliğe, 23 Nisan şenliklerine katılarak destek veren özel ana okulları, kreşler, müzik ve sanat atölyeleri, STK’lar, Cumhuriyet Halk Evi eğitmenleri ve özel halk oyunları ekipleri katıldı.

Kahvaltının ardından bir konuşma yapan Başkan Posbıyık, Kdz. Ereğli’nin acıda da, mutluluk ta da kenetlendiğini belirterek şunları söyledi:

“Amacımız Ereğli’nin acısında, güzelliğinde hep beraber el ele vererek ortak hareket ediyoruz. Okullarımızın, sivil toplum örgütlerimizin, halk oyunları ekibi gönüllülerin ve hocaların katılımıyla 23 Nisan’da ortaya çıkan güzel şenlik insanları son derece etkiledi.

Yine aynı gün Türkiye’nin 9’uncu Oyuncak Müzesi’ni açmaktan onur duydum. Biz sizi ailemiz olarak görüyoruz. Ereğli’nin acısında, tatlısında hep kenetleniyoruz. 23 Nisan’da verdiğiniz katkılar için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Allah sağlık verdiği müddetçe sizlerle güzel günler yaşamaya devam edeceğiz. Önümüzde yaz dönemi var. Bu dönem ülkemiz zor günler geçirdi. 25 yıldır Belediye Başkanıyım. Ama bu dönem kadar sıkıntılı bir dönem yaşamadım. Olay pandemiyle başladı, ardından yangınlar, sel felaketleri ve ülkemizi yasa boğan deprem felaketleri. Yine ülkemizi sıkıntıya sokan ekonomik bozukluklar, enflasyon bütün insanlarımızı çok yordu. İnsanlarımız acılar nedeniyle sanattan, spordan, müzikten hemen hemen uzak kaldılar.

Onun için bu yaz inşallah Ereğli’de hareketli bir ortam yaşamak istiyoruz. Bizler zaten acılı anlarda gereğini hep beraber yapıyoruz. 19 tır gönderdik deprem bölgesine. Buradaki depremzedelerin giyinmesinden barınmasına el birliğiyle her türlü desteği verdik. Onun için bu yazda sizlerle, STK’larla işbirliği içinde halkımızın bir nebze acılarını hafifletmek istiyoruz. Dolayısıyla hepinizden destek bekliyorum. STK’lar, müzik ve sanat atölyeleri yaza hazırlıklı olun, bizlerle irtibata geçin her türlü öneriye açığız.”

Başkan Posbıyık daha sonra katılımcılara teşekkür belgesi takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.