Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Az Bulutlu
Zonguldak
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C

BAŞKAN POSBIYIK, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER VE AİLELERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN POSBIYIK, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER VE AİLELERİ İLE BULUŞTU
25 Temmuz 2023 13:23
415
A+
A-


BAŞKAN POSBIYIK, BASIN BAYRAMINDA GAZETECİLER VE AİLELERİ İLE BULUŞTU

KDZ. EREĞLİ VE ALAPLILI GAZETECİLER ‘EREĞLİ İL OLSUN’ DEDİ

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Ereğli ve Alaplı bölgesindeki basın mensupları ve aileleriyle Barış Plajı’nda bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Posbıyık, plaj bölgesi için önemli mesajlar verdi. Gazeteciler Dernek Başkanları ile Alaplı ve Ereğli’den katılan gazeteciler ise yaptıkları konuşmada ‘Ereğli’nin İl olmasını istiyoruz’ dediler.

 

Kdz. Ereğli Belediyesi, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda Ereğli ve Alaplı bölgesindeki gazeteciler ve aileleri için bir dizi etkinlik düzenledi.

Barış Plajı’nda düzenlenen akşam yemeğinden önce basın mensupları ve aileleri tekne turu attı, ardından AquaPark’ta havuza girerek bir süre dinlendiler. Basın bayramı yemeğine eşi Neriman Posbıyık, kızı Tuba Posbıyık Urcu, oğlu Tuğberk Posbıyık ve torunları Duhan ve Tuva ile katılan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, gazetecilerin ve ailelerin gününü tek tek kutladı.

POSBIYIK: PLAJIN TAMAMINI İSTİYORUZ AMA BİZE VERMİYORLAR

Başkan Halil Posbıyık, burada yaptığı konuşmada Kdz. Ereğli Belediyesi’nin sorumluluğu altındaki Sevgi ve Barış Plajı’nda her şeyin en iyi şekilde yürütüldüğünü, Zonguldak’ın tek Mavi Bayraklı plajları olduğunu belirterek, plajın geri kalan kısmında sorunlar yaşandığını açıkladı. Posbıyık, “Basın mensupların da bilmesini isterim Belediye Sevgi Plajı’ndan sonraki alan başlı başına bir problem. Kaymakamlık’tan 15 günde bir yazı geliyor, dolapları, sandalyeleri, masaları kaldırıyoruz ama ertesi gün tekrar konuyor. Maalesef orada her türlü rezillik var. Burası için Kaymakamlığa, Valiliğe bir proje hazırlayarak müracaat ettik, Ereğli Belediyesi’ne tahsis edin dedik. Burada güvenliği biz alalım, cankurtaran koyalım, sağlık ekipleri koyalım, plaja giren insanları kapıda araştıralım, çantalarında içki, alkol, kötü madde var mı diye bakalım, orada da aynı işlemi uygulayalım dedik ama maalesef bize vermediler, şimdi de her 15 günde bir problemler çıkıyor, boğulmalar oluyor” dedi.

Gazeteciler Dernek Başkanları ve söz alan gazeteciler basın için düzenlenen organizasyona teşekkür ettiler. Yapılan açıklamalarda ise Ereğli’nin İl olması ön plana çıktı.

Alaplı Gazeteciler Derneği Başkanı Doğan Bostancı, “Büyük evlat Alaplı’dan, baba Ereğli’ye, İl Ereğli’ye selam olsun. Bizler Alaplılı olarak Ereğli’nin İl olması için başımızı, elimizi, vücudumuzu taşın altına koyuyoruz. Ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi. ERMED Başkanı Doğan Gönüllü, EGD Başkanı Şafak Erel, gazeteciler Altan Akçakese ve İsmet Keskin’de Ereğli’nin İl olmasını istediklerini belirttiler.

Konuşmaların ardından program belediye müzik gurubunun şarkıları ve Servet Öztürk’ün Stand Up gösterisiyle devam etti. Gazeteci Fikri Kapan da söylediği birbirinden güzel şarkılarla geceye renk kattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.