Dolar 32,5213
Euro 34,8011
Altın 2.422,82
BİST 9.704,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

BAŞKAN POSBIYIK, PARALİMPİK YELKEN ŞAMPİYONU SPORCULARI AĞIRLADI

BAŞKAN POSBIYIK, PARALİMPİK YELKEN ŞAMPİYONU SPORCULARI AĞIRLADI
21 Eylül 2022 16:25
460
A+
A-

BAŞKAN POSBIYIK, PARALİMPİK YELKEN ŞAMPİYONU SPORCULARI AĞIRLADI

“BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ”

05-11 Eylül tarihlerinde Adana’da yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü sporcuları Türkiye Şampiyonu, Türkiye 2. ve 3.üncüsü olurken, Büyük Erkek kategorisinde de Türkiye 2. ve 3.üncülük derecesi elde etti.

Şampiyon sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, “Başarılarınızla gurur duyuyoruz” dedi.
05-11 Eylül 2022 tarihlerinde Adana ilinde yapılan Bedensel Engelliler Paralimpik Yelken Türkiye Şampiyonası’nda Kdz.Ereğli Belediyespor Kulübü Sporcusu Büşra Nur Çelik Gençlerde Türkiye 1.si, Furkan Erçin Türkiye 2.si, Emir Turnacıgil ise Türkiye 3.üncüsü oldu. Ayrıca Atilla Altay Büyük Erkek kategorisinde Türkiye 2.si, genel klasmanda ise Türkiye 3.üncüsü oldu.
Belediye Başkanı ve Kdz. Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık, şampiyon sporcuları makamında ağırladı. Şampiyon sporculara İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Adem Çelik, Kdz. Ereğli Belediyespor Salon Sporlarından Sorumlu As Başkanı Tarkan Atik ve antrenör Talat Çerçioğlu da eşlik etti.
Başkan Halil Posbıyık başarılı yelkencileri tek tek kutlayarak; “Tebrik ediyorum. 1.2.3’leri de. Büyüklerdeki dereceyi de kutluyorum. Güzel haberler bunlar. Duyuyoruz, mutlu oluyoruz. Başarılarınızla gurur duyuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi sizleri desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.
Başkan Posbıyık, Milli Takım kadrosuna giren Büşra Nur Çelik’i ayrıca kutlayarak; “Belediyespor Kulübü sporcumuz Büşra Nur Çelik, Milli Takım kadrosuna girdi ve Umman’da 20-27 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası’na katılacak. Kendisine ve Milli Takıma başarılar diliyorum” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda kupa ve madalyalarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.