Dolar 32,5605
Euro 34,9685
Altın 2.429,14
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C

Başkan Yılmazın Yolu Açık

Başkan Yılmazın Yolu Açık
4 Temmuz 2022 14:07
720
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz, ilçede kurulu Tat Metal AŞ’deki kuruluş yıldönümüne katıldı.

Başkan Yılmaz, Çaycuma’daki yetkili oldukları Gersan Elektrik A.Ş’deki üyeleri ile düzenlenen ‘Kaynaşma Yemeği’nde bir araya geldi.

Sendikanın yazılı açıklamalarına göre Yılmaz, Tat Metal AŞ’nin 26. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla fabrika sahasında düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, Türk Metal Genel Başkanı Pevrul Kavlak ile Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını iletirken, şirketin kuruluş yıldönümünü kutladı, emeği geçenlere şükranlarını belirtti.

Şirkette 10-15-20. yılını tamamlayan işçilerin plaket ve hediyelerin de verildiği törende; en büyük hayali Kıbrıs’ı görmek olan işçi Serkan Deniz’in isteği, Genel Başkan Kavlak’ın talimatı ile gerçekleştirildi.

Törende, türk Metal Şube yönetim kurulu üyeleri ile iş yeri temsilcileri hazır bulundu.

GERSAN’DE DAYANIŞMA YEMEĞİ

Diğer yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz, Gersan Elektrik A.Ş. Çalışanı üyelerin katılımı ile düzenlenen, “Birlik ve Beraberlik Kaynaşma Yemeği”nde yer aldı.

Çaycuma Seka Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen yemekte konuşan Yılmaz, bu tür etkinliklerin düzenlenmesini sağlayan Kavlak ve Erdal’a teşekkür ederken, selamlarını ileten Yılmaz, “şartlar ve koşullar ne olursa olsun bizlere inanan, güvenen ve destek veren,yılmadan büyük bir inançla mücadele eden,hep birlikte ‘Daima daha iyiye,Daima daha ileriye’ gideceğimiz değerli Gersan Çalışanı üyelerimize sağlıklı,mutlu ve kazasız günler dileriz” ifadelerine yer verdi.

Yemekte, Türk Metal şube bönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Selüloz-İş Sendikası Çaycuma Şube Başkanı Bayram Kavuk ile eski Çaycuma Selüloz-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İlhan Aktaş da hazır bulundu.

Öte yandan, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’ndaki çeşitli direktörlükler ile ünitelerde çalışan sendika üyelerine, iş yerlerinde ziyaretlerde bulunan Yılmaz’ı, üyeler de makamında ziyaret ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.