Dolar 32,3777
Euro 35,0535
Altın 2.326,80
BİST 9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

Başkana İkinci Kez Saldırı…

Başkana İkinci Kez Saldırı…
22 Temmuz 2022 21:27
561
A+
A-

Gelecek Partisi Çaycuma İlçe Başkanı Şenol Cin, geçtiğimiz günlerde saldırıya uğramasının ardından, belediyenin üst katında çalıştırdığı ‘Panaroma Cafe’ isimli işletmede ikinci kez saldırıya uğradığı öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, Çaycuma ilçesinde Gelecek Partisi İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Şenol Cin, geçtiğimiz 20 Temmuz 2022 günü öğretmenevi önünde kimliği belirsi şahıs ve şahıslarca saldırıya uğramıştı. Saldırının ardından şahıslar hakkında şikayetçi olan Cin, olayın üzerinden iki gün sonra aynı şahıslar bu kez de yeni belediye binasında işletmesi olan ‘Panaroma Cafe’ isimli işletmede ikinci kez sözlü saldırıya uğradı. Şahıslardan şikayetçi olan Cin durumu şöyle ifade etti;

 

“Yerel basından da takip ettiğiniz gibi 20 Temmuz 2022 tarihinde öğretmenler evinin önünde arkadaşlar ile otururken arkadan gelen saldırıya maruz kaldım. Saldırıyı yapan şahıslar bir akşam önce saat 23.30 sıralarında oğlumun işlettiği panorama teras cafeye gelip orda müşterilerin içinde bağırıp çağırarak müşterilerimizi rahatsız etmiştir. Bununla yetinmeyip cafeye gelen boşandığı eşi Derya hanımın üzerine yürüyüp tehditlerde bulunmuştur ve daha da ileri gidip bizlere saldırıda bulunup küfürler ve tehditler etmiştir. Cafe de bulunan müşterilerimizin huzur ve sükunetini sağlamak için bu şehir magandalarına dışarı çıkmalarını söylesekte çıkmayıp üzerimize yürümüşlerdir.”

 

“BU ŞEHİR MAGANDALARININ NASIL BİRİ OLDUKLARINI HEKRKES BİLİR”

 

“Bu arbede devam ederken emniyet güçlerine haber verilmiştir ve şahitlerimiz ile şikayette bulunduk. Ve bu şehir magandaları durmak bilmeyip yarısı günde öğretmenler evi önünde saldırıda bulunmuşlardır. Saldırıdan sonra tekrar emniyet güçlerine şikayetimizi bildirdik. Ve bu şahıslar durmak bilmedikleri gibi bizlere çeşitli iftiralara bulunmaktadırlar. Fakat toplum nezdinde yeri olmayan bu şehir magandalarının nasıl biri olduklarını herkes bilir bizi tanıyan siz değerli müşterilerimiz ve dostlarımızda bizlerin iyi tanıyorsunuz ki iki gündür telefonlarımız susmadı geçmiş olsun dileklerinde bulunan yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Bu şehir magandaları sağa sola mesajlar attığı çeşitli iftiralara bulundukları hepsi elimizde delil olarak savcılığa verilmiştir. Şu anda adli süreç başlamıştır. Sonuna kadar bu konunun takipçisi olacağız. Yanımızda olan herkese teşekkürlerimizi sunarız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.