Dolar 32,5357
Euro 34,8970
Altın 2.435,38
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 28°C
Az Bulutlu
Zonguldak
28°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Başkent Özür Mektubu Yazdı …

Başkent Özür Mektubu Yazdı …
22 Ocak 2021 12:28
887
A+
A-
Zonguldak’ın Ereğli ilçesine Bağlı Düzpelit köyü muhtarı Muhittin Karabulut, Başkent Elektrik kurumunun kendilerinden özür dilediği mesajına ‘Başkent Özür Diliyor, Özür Değil Yatırım Bekliyoruz’ cümleleriyle sosyal medya hesabından cevap verdi. Ereğli’de birçok noktaya uzun süredir yoğun kar yağışı sebebiyle elektrik verilemezken, Başkent Elektrik dağıtım merkezi tarafından abonelerinin cep telefonlarına ‘17 Ocak Pazar günü başlayan yoğun kar yogisi ve hava muhalefeti kaynaklı elektrik kesintileriyle mücadelemiz aralıksız devam ediyor.

Çevre illerin yani sıra İstanbul, Ankara, Adana, Mersin ve Gaziantep’ten gelen ekiplerimizin de desteğiyle yapılan çalışmalar sonucunda 2.060 olan arızalı trafo sayısı 626 adete, 480 olan enerjisiz köy ve mahalle sayısı ise 192 adete düşmüştür. Hava muhalefeti nedeniyle meydana gelen kesintilerden dolay özür diler, sabır ve alayişiniz için teşekkür ederiz.

Sahadaki görüntülerimizi izlemek için https://bit.ly/35WXu6G B016’Düzpelit köyü muhtarı Muhittin Karabulut, Başkent Elektrik kurumunun kendilerinden özür dilediği mesajına ‘Başkent Özür Diliyor, Özür Değil Yatırım Bekliyoruz’ cümleleriyle sosyal medya hesabından cevap verdi.

Muhtar Karabulut paylaşımında “Güzel Memleketimin Güzel insanları. Sorunlarınız Ne kadar Olursa Olsun. Amma Velakin Sağlığınız İyi Olsun. Seviliyorsunuz; Biliyorum Sizlerde Seviyorsunuz.

BU MAĞDURİYET ÖZÜRLE KAPATILAMAZ
YATIRIM İSTİYORUZ .

KALİTELİ ÜRETİMLE AF OLUNURSUNUZ.

Sayın BAŞKENT Yöneticilerim ;Verdiğim Dilekçelerimde ve CİMERE YAZIMDAAğaç Direklerin Çürük ve Eyik OlduğunuTeller Gevşek ve Sarkık OlduğunuTrafolar Güçsüz ve Verimsiz Olduğunu1983 Yılından bu yana yatırım yapılmadığını Tehlike Arz ediyor diye Tarafınıza Bildirdim.Sizlerden Yatırım Talebinde Bulundum.Tehlike Geliyorum demişti. Uyarmıştım.

VERDİĞİNİZ CEVAP AYNEN

=Hizmet Kalitesi Yönetmeliğinde Belirtilen TABLO 9 SINIR Değerlerinin Altında Olması Nedeni İle 2020 YILI Yatırım İçerisinde Planlanmamıştır.1990 – 2020 Yıllarında bundan Fazla kar yağmıştı Ama bu kadar uzun sürmemişti.Kar Makinası Ve Diğer ilden Yardım için Ekip çağırdınız.7 gündür Elektrik Veremediniz SINIFTA KALDINIZ

.Lütfen Kar Yağmasını Bahane Etmeyiniz.Yatırım Gerekiyordu YapmadınızBen Kabul Etmiyorum.Özüre Gerek yokYatırıma Gerek vardır.Sahada Çalışan EMEKÇİ Kardeşlerimi Tenzi Ediyorum. Sizler geliyorsunuz Arızayı gideriyorsunuz bir saat sonra başka yerden başka arıza çıkıyor Hayda dön geri.Sizlere kolaylık diliyorum Bu sizlere bir eziyet.Birlikte Haklı mücadelemizi Sürdürelimİmşallah Birlkte Başaracağız.Aydınlık Günlerimiz OlsunSağlığımız Yerinde Olsun.Cumamız Mübarek Olsun.Dualarımız kabul olsun.Sevgi ve Saygılarımla
Muhtar Muhittin KARABULUT”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.