Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 14°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
14°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 16°C

Belediye Başkan Adayı Sezer’den Anma Mesajı

Belediye Başkan Adayı Sezer’den Anma Mesajı
18 Mart 2024 01:41
71
A+
A-

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kdz.Ereğli belediye Başkan Adayı İbrahim SEZER, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109’uncu yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ”İstiklal ve hürriyeti ile manevi değerlerine yürekten bağlı olan ecdadımızın tarihe nakşettiği kahramanlık destanlarından Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yılını kutluyor olmanın coşkusu ve heyecanı içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

Çanakkale’de dünyanın kaderinin şekillendirildiğini bildiren Sezer, mesajında şunları kaydetti: ”Çanakkale’de tüm imkansızlıklara rağmen verilen bu mücadele, ülkemizi günümüzde daha müreffeh yarınlara ulaştırma çabalarımızın da en değerli rehberidir. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve hayırla anıyor, yakınlarını topraklarımıza emanet eden tüm dostlarımıza da en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.