Dolar 32,5521
Euro 34,7644
Altın 2.493,15
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Az Bulutlu
Zonguldak
16°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 18°C

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI…

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI…
17 Mayıs 2021 08:03
324
A+
A-

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI…

İSRAİL´E KINAMA…FİLİSTİN´E DESTEK ÇAĞRISI

 

 Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Mayıs Ayı toplantılarının birinci birleşimi gerçekleştirildi.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin, tam kapanma tedbirleri dolayısıyla yapılamayan Mayıs Ayı toplantılarının birinci birleşimi, Belediye Başkanı Halil Posbıyık başkanlığında, Atatürk Kültür Merkezi Meclis toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantı öncesinde, Ereğli belediye meclisinde İsrail’in Filistin’e uyguladığı baskı ve katliam politikasını kınayan ve tepki gösterilmesi çağrısında bulunan ortak bildirge okundu

Bildirgenin okunmasının Belediye Başkanı Halil Posbıyık gündem dışı bir konuşma yaptı. Posbıyık konuşmasında, bir akşam önce bir markette yaşanan yangında gösterilen olağanüstü gayret dolayısıyla ilgililere teşekkür etti.

ERDEMİR İLE İLİŞKİLERDE BİR DÖNEM YANLIŞ ANLAŞILMALAR OLDU

Belediye Başkanı Posbıyık, konuşmasında Erdemir’in kuruluş yıldönümünü kutladı. Erdemir’in kentte yaşayan herkese olumlu katkısı olan önemli bir değer olduğunu ifade eden Posbıyık, Erdemir ile ilişkilerde bir dönem yanlış anlaşılmalar olduğunu, bunu düzeltmeye çalıştıklarını söyledi. Posbıyık, “Biz Erdemir’in gelişmesi için her türlü desteğe hazırız, istediğimiz sadece kentin havasının kirlenmemesi ve yasal haklarımıza karşılık verilmesidir dedi.”

Posbıyık, “Müzakereler sürüyor, nereye varır bilemeyiz. Ancak şu an iyi bir noktaya doğru gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.