Dolar 32,3430
Euro 35,0087
Altın 2.324,00
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 25°C

Belediye personeli, depremzedelere nakdi yardımda bulundu

Belediye personeli, depremzedelere nakdi yardımda bulundu
1 Mart 2023 15:18
182
A+
A-

 

Belediye personeli, depremzedelere nakdi yardımda bulundu

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye personelinin aralarında para toplayarak depremzedelere 113 bin TL yardımda bulunduklarını açıkladı.

 

 

Belediye personeli, depremzedelere nakdi yardımda bulundu

 

 

Kdz. Ereğli Belediye Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Posbıyık, belediye çalışanlarının kendi aralarında para toplayarak depremzedelere 113 bin TL yardım yaptıklarını açıkladı.

 

Ereğli halkının depremzedeler için kenetlendiğini ve her yerden yardım yapıldığını söyleyen Başkan Posbıyık, depremzedeler için kendi aralarında 113 bin TL para toplayan belediye işçilerine de teşekkür etti.

 

 

Başkan Posbıyık; “Düzenlediğimiz kampanyaya Ereğli halkının gösterdiği ilginin yanında yine ayni ve nakdi yardımlar aldık. Belediyemizdeki daimi kadro işçileri ve şirket personelimiz aralarında 113.700 TL yardım toplayarak bizlere teslim ettiler. Kendilerine duyarlılıkları için bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu para Ereğli’ye gelen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.