Dolar 32,3854
Euro 35,0481
Altın 2.326,29
BİST 9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Az Bulutlu
Zonguldak
20°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 25°C
Sal 16°C

BELEN’DE ‘NİYAZİ ÖZCAN’ SESLERİ

BELEN’DE ‘NİYAZİ ÖZCAN’ SESLERİ
27 Eylül 2022 15:00
312
A+
A-

BELEN’DE ‘NİYAZİ ÖZCAN’ SESLERİ

Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Niyazi Özcan, seçim gezilerine hız kesmeden devam ediyor.

 

01.10.2022 tarihi Cumartesi günü yapılması planlanan Kdz.Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri öncesi esnaf ziyaretleri kapsamında Belen Sanayi sitesi esnafıyla bir araya gelen TSO Başkan adayı Niyazi Özcan; esnaf tarafından büyük ilgiyle karşılandı.

“4,5 YILDA ÇİVİ ÇAKMADI”

Samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde Özcan; Kdz.Ereğli için istihdam yaratıcı projelerini esnafların beğenisine sundu. Kalifiye personel bulmakta zorlanan esnaf için ara eleman yetiştirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak; kurslar düzenleneceğinin altını çizen Özcan; “Kimin ne söylediği önemli değil. Mevcut TSO Başkanı her seferinde canlı yayınlarda bizi ve ekip arkadaşlarımızı eleştiriyor. Bu panik halinin bir göstergesi. 4,5 yılda Ereğli’ye çivi çakmadığı resmi TSO internet sitesinde bile mevcut olan Arslan Keleş, farkettiyseniz, kendisine sorulan proje sorularına karşılık bile veremiyor. Halbuki bu seçimde projelerin yarışması gerekiyor.”, dedi..

“OYLAR BEYAZ LİSTEYE”

Seçim renginin beyaz bir sayfa açmak için beyaz olarak belirlendiğini belirten Özcan; “Bizler hem Ereğli’de hem de TSO’da yeni bir sayfa açmak istiyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte hazırladığımız mantıklı ve sürdürülebilir projeleri bu akşam kamuoyuna sunacağız. Projelerimizden bazıları ön onay aldı, bile. Eminim ki bu çalışmalar Ereğli’nin kaderini değiştirecektir.”, şeklinde konuştu.

“BİRİLERİNİN ODASI DEĞİL, EREĞLİ’NİN ODASI”

Niyazi Özcan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü:

  1. “Mevcut başkanın canlı yayınlarda itiraflarını hep birlikte izliyoruz. Seçimden sonra esnafı yalnız bıraktığını itiraf ediyor. Bizlerde gezdiğimiz yerlerde hep benzer şikayetler duyuyoruz. Aslında pandemide bile ziyaretlerini sürdürdü. Ama sadece belirlediği küçük grubuna sürdürdü. Biz ise hiçbir zaman esnafımızı bırakmadık. 4,5 senedir, her gün mevcut TSO’nun açığını bizler kapatmaya çalıştık. Onların yalnız olmadığını, sabretmesi gerektiğini söyledik. İşte o gün geldi. 1 Ekim’de Ereğli’de köklü bir değişim olacak ve kazanan beyaz liste olacak”, dedi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.