Dolar 32,5392
Euro 34,7953
Altın 2.437,62
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Binlerce Öğrenci de Ve Ailelerinde buyuk heyecan vardı

Binlerce Öğrenci de Ve Ailelerinde buyuk heyecan vardı
6 Haziran 2021 13:38
235
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde LGS sınavına giren binlerce öğrenci gelecekleri için ter döktü.

Veliler ise okul bahçesinde heyecan içerisinde çocuklarını bekledi.

Ereğli’ de LGS sınavına giren 2 bin 480 öğrenci sınavda ter döktü.

Sınav öncesi okulları gezen Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, öğrencilere başarılar diledi.

Okul çıkışında gazetecilere açıklamada bulunan Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu “Şu ana kadar Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile yaptığımız değerlendirmede bize intikal eden bir sıkıntı yok.

Bütün tedbirler alınmıştır. İnşallah bu saatten sonra kazasız belasız sınavı tamamlayacağız.

Bu süreçte hem ailelerimiz için hem de sevgili çocuklarımız için sınavda başarılar diliyorum. Umarım her şey gönüllerince olur.

Çocuklarımız başarılı olur. Bu ayın sonunda sınav sonuçları açıklandığında herkes gönlünce istediği puanları almış olur” dedi.

Çocuklarını okul bahçesi ve çevresinde bekleyen veliler ise sınavın başarılı geçmesini dilediklerini ifade ettiler.

Merkezi sınav kapsamında 30 okulda düzenlenen sınavda bir öğrenci engeli nedeniyle evinde sınava girdiği öğrenildiği ifade edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.