Dolar 32,5392
Euro 34,8728
Altın 2.432,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 27°C
Az Bulutlu
Zonguldak
27°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 16°C

Bir Ayna Kırıldı,5 Kişi Yaralandı

Bir Ayna Kırıldı,5 Kişi Yaralandı
15 Mayıs 2021 14:38 | Son Güncellenme: 15 Mayıs 2021 16:06
432
A+
A-

Yol tartışması kavgaya dönüştüKAVGA EMBED

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde yol tartışması yaşanan kovalama sonrasında kavgaya döndü.

Çıkan kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan birisi ambulansla hastaneye kaldırılırken, ikisi ise kendi imkânları ile hastaneye gitti.

Olay ilçeye bağlı Kirmanlı Mahallesi Kale Sokak üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre 67 ABS 265 plakalı otomobil sürücüsü Emirkan A. ile 67 T 5101 plakalı ticari taksi sürücüsü Kerim Ç. Yol verme tartışması yaşadı.

Yaşanan tartışmada Kerim Ç. Nin aracının aynası kırıldı. Tartışmadan sonra Emirkan A. olay yerinden aracı ile uzaklaşırken kovalamaca başladı.

Kale sokak üzerinde sona eren kovalamaca sonunda kavga çıktı.

Kavgaya Kerim Ç. Nin telefon ile haber verdiği yakını Ömer Ç. ve Emirkan A. nın ağabeyi Okan A. ve Miraç G. nın de karıştı.

Kavgada Emirkan A. ağabey ağabeyi Okan A. ve Miraç G. Yaralandı.

Yaralılardan Okan A. haber verilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi ile Özel Echomar hastanesine kaldırıldı. Kavgada hafif yaralanan iki kişi de kendi imkânları ile Özel Echomar hastanesine gitti.

Kavgaya karışan Ömer Ç. İle Kerim Ç. Nin de yaralandıkları ve Devlet hastanesinden alınan doktor raporunun ardından Emniyet Müdürlüğüne gidecekleri öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.