Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 18°C
Az Bulutlu
Zonguldak
18°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 16°C

Birileri Erdemir’e Adam Sokarım Diyerek 100.000 TL mi istiyor ?

Birileri Erdemir’e  Adam Sokarım Diyerek 100.000 TL mi istiyor ?
3 Nisan 2021 00:32 | Son Güncellenme: 3 Nisan 2021 00:38
3.380
A+
A-

Son zamanlarda Ereğli Demir Çelik Fabrikasına girmek için bin bir yollara başvuranların sırf işe girmek uğruna yaptıkları teklifler dolandırıcıların iştahını kabartıyor.

Bu konunun Fetöcülerin 15 temmuz sonrası kurtulma adına kendi kendine kurdukları Fetöden aklanma borsasını bile geride bıraktığı söylentiler arasında.

15 temmuzdan sonrada böyle bir borsa oluşmuş Fetö ile isimleri yanyana geçenler tarafından…

Ve şehirde ne kadar Fetöcü bilinen ,alınacağı garanti olan fetöcüler varsa kendi değerlerini kendileri oluşturmuşlar.

“Onlarda aynı bugün gibi bizi işe sokana 1+1 ev veririm dememişler de bizi bu dertten kurtarın ne isterseniz veririz”demişler vakti zamanında…

Yani anlayacağınız herkes kendi değerini kendi yaratmış bir bakıma .

Ereğli’de bu tür bilgilerin olduğu kayıp bir dosyanın varlığı uzun zamandır konuşulmakta .

Hatta emanete alınırken de 6 kişinin bulunduğu bir ortamda bu dosyanın verildiği bilgisi orada olanlar tarafından teyit edilmiştir .

O malum dosyada (fetöcülerin) affı , hangisinin affedilecek durumda olduğu ,teklif ve kabul parasal değerlerinin bile yazdığı şahitler tarafından da bu bilgilerin bilindiği kulağımıza kadar gelmektedir.

Şimdi Yeni Bir Borsa Kuruldu.

GARİBANI İŞE SOKMA BAHANESİ İLE SOYALIM BORSASI !.

Nedir bu saçmalık ?

Benim milletvekilleri ile ilçe başkanları ile aram iyi diyerek işsiz insanların mağduriyetlerinden yararlanmak isteyenlerin kurduğu dolandırıcı bir organize Çete olduğu ihbar telefonları almaktayız.

Hatta Organize bir çetenin şehrin Emniyet Binası parasını bile biz Ankara’ya gittik çıkardık diye anlattığı kulağımıza kadar geldiğine göre bu durum bizde bu kişilerin ipin ucunu ve aklını kaçırdığı izlenimi doğurdu.

Şehirde bazı kişilerin son zamanlarda düştükleri maddi kayıplar sebebi ile Erdemir’e işçi sokarım bahanesini öne sürerek kısa yoldan zengin olma hayalleri kurduğu bilgilerine ulaşmış bulunmaktayız.

Hatta işe sokma bahanesi ile kapora alanların ,senet imzalatanların bile olduğu bilgisi bizleri kaygıya sürüklemiştir.

Bundan evvel ki haberimizde işçilerden aldığımız duyumlarla hareket ederek bir takım iddiaları dillendirmiştik.

Yine bir takım iddiaları geç kalmadan siz okuyucularımla paylaşmak zorundayım.

YAZIMIN DEVAMI GELENE KADAR ,

“SİZİ FABRİKAYA SOKARIM” DİYEREK SİZLERDEN PARA TALEP EDEN, ANLAŞMA ZEMİNİ HAZIRLAYAN KİŞİLERİN GÜZEL VE İNANDIRICI KONUŞMALARINI DİKKATE ALMAYIN …

HATTA DOSTANİ TAVSİYEM :

İlçe emniyet müdürlüğüne durumu acil tarafından bildirin.!

Tabi haberleri yoksa ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.