Son Gelişmeler
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Bölge Birincisi Oldular

Bölge Birincisi Oldular

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Hava Kurumu (THK) Şubesi’nin, bu yıl kurban derisi toplamada bölge birincisi olduğu bildirildi.

THK Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Abdullah Hasçelik, yazılı açıklamasında, kurban derisi toplama çalışmalarında ilçedeki birçok kurum, kuruluş ve kişiden destek aldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“THK Şube Başkanlığımıza desteklerini esirgemeyen başta Kaymakamlığımıza, Ereğli Belediye Başkanımıza ve personeline, Gülüç Belediye Başkanımız ve personeline, Ormanlı Belediye Başkanı ve personeline, Kandilli Belediye Başkanı ve personeline, Erdemir Genel Müdürü ve personeline, Orman İşletme Müdürlüğümüze, Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanımıza, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına, Muhtarlar Derneği Başkanlığına ve Köy ve Mahalle Muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza, 34 kurban derisi bağışında bulunan Kasap Sinan Durdu’ya, Kurban derisi bağışında bulunan ve vekaletle kurban bağışında bulunan kişilere ve tüm ilçe halkına, basın kuruluşlarımıza; şahsım ve Yönetim Kurulu adına teşekkür ediyor, şükranlarımı arz ediyorum.”

Bölge Birincisi Oldular
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Akgün Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.