Dolar 32,5535
Euro 34,9719
Altın 2.448,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 15°C
Hafif Yağmurlu
Zonguldak
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

BOZKURT’A KÖYÜNDE COŞKULU KARŞILAMA… 

BOZKURT’A KÖYÜNDE COŞKULU KARŞILAMA… 
13 Mayıs 2023 10:49
371
A+
A-

BOZKURT’A KÖYÜNDE COŞKULU KARŞILAMA… 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Bayram Bozkurt , baba ocağı olan Alaplı’nın Çay köyünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı.

Bayram Bozkurt’a MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, Köy ve mahalle Muhtarları ile MHP yönetim Kurulu üyeleri ve yüzlerce vatandaş eşlik etti. Kalabalık araç korteji ile köyüne giren ve konfeti, meşale, havai fişek gösterileri arasında karşılanan Bozkurt duygulu anlar yaşadı.

ÇAYKÖYÜ MUHTARI AKGÜN’DEN TAM DESTEK.

Bozkurt burada yöre bakımlına hitaben yaptığı konuşmada, Gösterilen ilgi sebebiyle hemşehrilerine teşekkür ederek şunları söyledi:

“Alaplı ve Zonguldak halkı olarak bu evladınızı Meclis’e göndermek için elinizden geleni yapacağınızı biliyorum. Evlatlarımızın geleceği için oylarınızı istiyorum. Her zaman olduğu gibi vekil seçilirsem kapım her zaman sizlere açık olacak. 14 Mayıs’ta Çayköylü, Alaplı’lı, Zonguldak’lı ve Türkiye kazanacak.

45 Gündür süren seçim çalışmalarımızda İlçeleri, Mahalleleri ve Köyleri tek tek dolaşarak sıkılmadık el bırakmadık. Siz değerli Köylülerim başta olmak üzere gittiğim her yerde ilgi ve alakalarından dolayı Alaplı, Ereğli ve tüm Zonguldaklı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Değerli arkadaşlar 45 gündür bizler elimizden geldiğince en iyi şekilde kendimizi ve projelerimizi anlatmaya çalıştık. Artık söz milletin, 14 mayıs pazar günü desteklerinizi bekliyoruz. Bu evladınıza sahip çıkacağınızdan hiç kuşkum yok.

Vekillikte de MHP’nin adaylarına yani bizlere destek olursanız Zonguldak’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyoruz. Ben öncelikle bizler ile birlikte yol yürüyen teşkilatıma dava arkadaşlarıma ve dostlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bozkurt’un ardından birer konuşma yapan Çay Köyü Muhtarı Ahmet Akgün ve MHP Alaplı İlçe Başkanı Erol Oktay’da MHP’ye destek istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.