Dolar 32,3424
Euro 35,0948
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 20°C
Açık
Zonguldak
20°C
Açık
Cum 20°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C

BU İŞTE BİR ACAYİPLİK VAR YAKINDA ORTAYA ÇIKAR!

BU İŞTE BİR ACAYİPLİK VAR YAKINDA ORTAYA ÇIKAR!
15 Eylül 2022 22:49 | Son Güncellenme: 15 Eylül 2022 23:37
586
A+
A-

BU İŞTE BİR ACAYİPLİK VAR YAKINDA ORTAYA ÇIKAR!

 

Kdz Ereğli Halkı Konut Hakkı yenince ayağa kalktı ama ne hikmetse DEFİNE işlerinden çok iyi anlayan ve üç ay bu işten sebep dinlenmeye çekilen, geçtiğimiz dönemlerde de kasiyer olarak sigortası ödenmesine rağmen kendini medyacı olarak tanıtan Batiyac Başkanı Sina Çıladır ve avanelerinden bu sefer nedense hiç ses çıkmadı!

 

Aynı Başkent Elektrik Hakkında Batiyac Cemiyeti Olarak Toplu Haber yapıp  saldırıp, toplu susmaları gibi…

 

AÇTIRMAYIN FETÖ DOLANDIRICILIK VE HIRSIZLIK DOSYALARINIZI”(KCG) 

 

Onlar için sadece Cumhurbaşkanı kötü, İktidar kötü,                        Ak Parti kötü,                Ayağına Giydiği ayakkabının parasını veren Mehmet Fatih Çakır Kötü yani reisin birlikte çalıştığı her bakan ve her bürokratı kötü amma ne hikmetse bu konuda asıl eleştiri yapılması gereken Saffet Bozkurt ve ekibi birdeee Uçar vekile tek söz kelam ve kalem yok !!!

 

Acaba niye ki?

 

Ak Parti’nin kurumsal kimliği ile sonuna kadar yıpratma mücadelesine devam eden şantaj medyası ne gariptir ki uçar vekil ve  Saffet bozkurt’a zerre eleştiri yapmaz!!!

 

Sebep sonuç beklenti ne olabilir?

 

Aslında herşey açık ;

 

Kendilerini koruyup kollayan ve hatta bütçe ayıran,

Parti de kopacak kellelere topyekûn saldıran güruh yerine gelecekler ile anlaşmayı çoktan yapmıştır.

 

Velhasıl Ak Parti’nin muhtemel seçim kaybında şimdi Ak Parti parti de görünen hatta Ak Partili gibi eylem ve söylemleri açık kaynaklarda dillendiren kesim özel ve gizli kulislerde nasıl planlar yaptıkları da elbette verdikleri resimlerde saklı ….

 

ADAMIN BABASI SABAHTAN AKŞAMA İKTİDARA GİYDİRİYOR AMA TEŞKİLAT BAŞKANINA TEK SÖZ YOK! 

 

Sabahtan akşama kadar Yeni Ufuk taki köşesinden acımasızca İktidarı  eleştiren Büyük Sina bile  ne hikmetse konut projesindeki beceriksizliğe sustu herkes ŞOK oldu.

Neyin pazarlığı bu?

 

 

Mesela EGD deki Zimmet suçlaması ile hakkında soruşturma henüz bitmemesine rağmen bu kişi ve yakınları “o işten bir şey çıkmaz, o dosya kapandı hatta kaymakam bize ödül verdi” söylemlerinin altında bu dedikoduyu duyan ve adalet bekleyen kişiler” bu işte bir hinlik var “demeye başladı…

 

Peki bu kişiler bu sözleri sarfediyor mu?

Sarfediyor iseler bu normal de eleştiri yapacakları kişiler konusunda ki kesinlikle yazmama çizgileri bu yüzden mi?

 

Eski EGD Yönetiminde Görevli Olan Kişilerin Hakkında Şikayetci Olunması Üzerine, Dernekler Masasının Ve Vergi Dairesinin İncelemesine Tabii Tutulan EGD Zimmet Soruşturması İncelemesi Hangi Aşamada?

 

Şikayet Üzerine Dernekler Masasının Titizlikle İnceleyip ardından vergi dairesini de haberdar edip inceledikler evrakları Raporlayıp Savcılığa Sevk Edildiği Herkesce Bilinen Zimmet Soruşturma Dosyası Kapatıldı mı?

 

EGD Zimmet Soruşturmasının Üstü Örtülüyor mu?.

 

Bu yazı Eski EGD Yönetiminin şikayet uzerine Dernekler Masası Tarafından incelemesi bittikten sonraki özet raporu aslında .

 

Tabi ki bu nevi bizim iddialarımızın da doğruluğunun delili …

 

RAPORDA GEÇEN YAZI AYNEN ŞÖYLE VE ŞU AN BU KONU SAVCILIKTA .

 

1.

 

03.12.2019 tarih ve 0061619 sıra kolu Karaca AVM Day.Tük..Mal.Teks.Bil.Hiz.İnş.San Ve Tic Ltd Şti (5060418743 vergi kimlik nolu )e’ ait fatura da belirtilen 3 Kalem (4 Adet) 7.660.00 TL değerinde demirbaşın Dernek Merkezinden yapılan denetimde Demirbaş sayımında mevcut bulunmadığı tespit edilmiştir.

 

2.

 

18.11.2019 Tarih ve 264172 sıra nolu 5000.00 TL lik faturanın işletme hesabı defterine 500.00 TL olarak işlendiği tespit edilmiştir .

 

Bu bağlamda 2019-2020 yıllarına ait hesapların ve beyannamelerinin düzeltilmesi için derneğe uyarı yazısı yazılması gerekmektedir.

 

Bu yukarıdaki rapor ;

 

Eski Egd Başkanı İ.Necati Günay ,Yönetim Kurulu Ve Her gittiği yerde özellikle mahkemelerde kendini tanıtırken” EGD başkan yardımcısı Sina Ç “diye böbürlene böbürlene tanıtan daha sonra ise ben bu olayların içinde değilim diye açıklama yapan kişinin muhatapları arasında olduğu dernekler masası raporudur .

 

Ve şu ana bu soruşturma sonuca varmamıştır bizde yazının sonu ama konunun daha başına ACABA yı kocaman bırakıyoruz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.