Ceylin bulundu… Şahıs her yerde aranıyor…
Karadeniz Ereğli’de kayıp olan 13 yaşındaki Ceylin, Şehirlerarası terminalinde bulundu. Ceylin’in yanındaki şahıs ise aranıyor.
İddiaya göre, sabah saat 10.00 sularında evinden bakkala gidiyorum diyerek evden çıkan Ceylin sırra kadem bastı. Ailesinin her yerde aradığı Ceylin bulunamayınca Çocuk büro amirliğine kayıp başvurusu yapıldı.
Basın Mensuplarının da haberi yapmasıyla birlikte her yerde aranan Ceylin’in yanında bir erkek ile birlikte şehirlerarası otobüs terminalinde olduğu bilgisine ulaşıldı. Terminal Güvenlik görevlisinin dikkati sayesinde olay ortaya çıkarken, Ceylin’in yanında bulunan gencin kaçtığı öğrenildi. Ceylin ise ailesine teslim edildi.
1 AYDIR CEYLİN’İ SOSYAL MEDYADAN TAKİP EDİYORMUŞ…
İstanbul’dan geldiği öğrenilen zanlının yaklaşık 1 aydır Ceylin’i sosyal medya hesabından takip ettiği ve bugün buluştukları iddia edildi.

Kayıp kızına kavuşan anne ise sosyal medyadan verdiği mesajında “Kimse çocuklarına telefon vermesin” çağrısında bulundu.










