Dolar 32,5998
Euro 34,8142
Altın 2.493,71
BİST 9.478,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Bu Kişiyi Görenler Yetkililere Haber Versin

Bu Kişiyi Görenler Yetkililere Haber Versin
4 Nisan 2022 18:48 | Son Güncellenme: 4 Nisan 2022 18:49
603
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde dün öğe saatlerinde evinden ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan şizofren hastası olduğu iddia edilen Mustafa Acar için AFAD ekipleri ormanlık alanda arama çalışması başlattı.

Olay, Kırmacı Mahallesi Tevfik Tetik Sokak üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, şizofren hastası 56 yaşında ki Mustafa Acar dün öğle saatlerinde evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı.

Yakınlarının gidebileceği yerlere baktıkları Mustafa Acar için gece saatlerinde Polise kayıp başvurusu yapıldı.

Polis ekipleri sabaha kadar yaptıkları aramada her hangi bir sonuca ulaşamayınca Zonguldak İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinden yardım talep edildi. Ereğli’ye gelen Zonguldak İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, ekiplere bağlı arama köpeği, Jandarma arama köpeği ve ERİDAK ekipleri tarafından Kırmacı Mahallesi ormanlık alanda arama çalışması yapıldı.

Buradan da sonuç alınamayınca ekipler çevrede yaptığı araştırma da Mustafa Acar’ın ayakkabısının deniz kıyısında bulunduğunun ihbarı üzerine kara çalışmasını bitirerek Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi.

AFAD ve diğer ekiplerin arama çalışmasının bitmesinin ardından Mustafa Acar’ı arama çalışması Sahil Güvenlik ekipleri tarafından denizden yapılmaya devam ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.