Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Zonguldak 16°C
Yağmurlu
Zonguldak
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Bunlarda Cinayete Teşebbüs den Yargılanmalı

Bunlarda Cinayete Teşebbüs den Yargılanmalı
22 Ocak 2022 07:35
780
A+
A-

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Jandarma timleri tarafından Subaşı Yazıcılar köyleri arasında sahte içki operasyonu yapıldığı öğrenildi.

Operasyonda biri üretici olmak üzere 5 kişinin gözaltına alındığı alınan bilgiler arasında yer aldı.

Olay ilçeye bağlı Subaşı Yazıcılar köyleri arasında meydana geldi.

İddiaya göre Subaşı Yazıcılar köyleri arasında dere kenarında sahte alkol satışı konusunda istihbarat çalışması yapan İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, bölgede operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda kaçak içki sattığı iddiası ile A.A. ile birlikte E.E., B.T. ve ismi alınmayan bir kişi daha göz altına alındı.

Yapılan araştırmada sahte alkolü ürettiği iddiası ile E.Y. nin Ereğli ilçesinde ki evinden alındığı öğrenildi.

A.A. ya ait arabada yapılan aramada 29 şişe ve evinde sahte alkol üreten E.Y. nin evinden ise 4 bidon ve yaklaşık 65 şişe sahte alkol ele geçirildiği, ele geçirilen malzemeler ve gözaltına alınan 5 zanlı ilçe Jandarma komutanlığına getirildi.

Zanlıların ifadelerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.